reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

ja tylko na chwilke wpadne....bo zaraz wyjezdzam do rodziców

wczoraj na usg było tak sobie, zdjecie mam ale kiepskie bo sprzet był jakis starodawny...jak to mirki zelazko:-) lekarka miła ale nie komunikatywna....niby cos sie tam dowiedziałam ale niewiele...jedyne co to stwierdziła ze mam stany grzybicze w pochwie....nie wiem czy to to samo co grzybica, ale pani doktor nawet mi nie potrafiła okreslic skad to moge miec....w kazdym razie dostałam jakies globulki, ale jeszcze ich nie biore....pojde do innego lekarza w przyszłym tyg, niech potwierdzi....

za to z naszym psem nieco gorzej niz ze mną...okazało sie ze wybroczyny na brzuszku to objaw alergii, i co najgorsze prawdopodobnie uczulony jest na trawe...a to miał byc docelowo pies do pilnowania, a chyba bedzie musiał zostac w domu....85 kg psa!!!! nie wiem jak ja to wytrzymam....narazie mamy go obserwowac, dawac stedydy-takiemu małemu psu-on ma dopiero 5 mc!.....

no nic...uciekam....
bede poznym wieczorem
buziaki...

ps....spokojna....co u ciebie? dawno sie nie odzywałas?

reklama
czesc słoneczka znowu sie rozpisałyscie :tak:hehe
ja wczoraj miałam pierwsza hormonalna kłótnię z mezem :baffled: zaczął się czepiac ze ciagle siedze na necie i cos tam czytam a ja podczytuje co piszecie tylko no i wybuchłam ale juz jest dobrze miłego dnia
Miroslava fajne starocie:-D

Witajcie!
Dziewczyny juz dzis mnie brzuch nie boli,mam nadzieje ze nie wroca te bole,moze to tylko przejsciowe a ja jak zwykle paniki narobilam.Wczoraj poznym wieczorem puscilam 2pawia od kad jestem w ciazy i zaraz po tym zasnelam.Dzis za to boli mnie glowa i jak zwykle zmeczona jestem:wściekła/y:.
Mirka ja tez mieszkam na wsi i w domu kiedys mialam takie zelazka chyba ze 3po mojej prababci a teraz to juz nawet nie wiem czy sa.Ale moge potwierdzioc one sa super:-)
Mordoklejka pies napewno wroci do zdrowia.Ale swoja droga to troche dziwne ze by pies byl uczulony na trawe.
Milego wypoczynku u rodzicow.
Izabela to dobrze ze wreszcie trafifas na dobra ginke,oby tak dalej.

Milego dnia dla wszystkich zycze.

Ja tylko chcę się przywitać i życzyć miłego dnia :-)Ps.wczoraj wzięłam się troszkę za robotę w domu to nie miałam czasu mysleć jak się czuję i o dziwo poskutkowało lenia nie miałam,dzisiaj mam taki sam plan trochę przy garach po siedzę może jakies ciacho upiekę może po prostu trzeba troche zapomnieć i będzie ok.Pozdrawiam :-)

Fajne żelazko:-)
Dziewczyny ja to mam mdłości tylko jak jestem w pracy, ale to może nie koniecznie z powodu ciąży:-D hihi ale musze przyznać że w domu gdy mogę chwilke odpocząć lub zająć sie czyms ciekawym to o mdłościach nie mysle.
Maniulka a jakie ciacho bedziesz piekła, ja mam straszna ochotę na jakieś owocowe i chyba sobie kupie kawałek w cukierni jak bedę wracała z pracy:happy::happy:mniam mniam
Mordoklejka a co to za rasa ten twój piesio??

Maniulka ja pieklam w sobote szarlotke i mi wyszla>tak samo mowia ze jak masz@to tez ciasta nie wychodza ja tam czasami sie zapomne i pieke i wychodza.Tylko biszkopt mi nigdy nie wychodzi jak mam @.

Hej dziewczyny:-)
A my dziś sobie kupiłyśmy sernika i omlety z budyniem wczoraj były pączki za szarlotką to ja nie jestem Wczoraj nie było źle aż takich mdłości nie miałam może powoli przechodzą ojjj było by cudownie na wieczó najadłam się babeczek i było ok wiec kto wie może to koniec mdłości ,okropnych wymiotów ,kwasicy żołądka itp.:baffled:oby.Dziś nawet cały dom wkońcu posprzątałam, a teraz jakiś zakupy pójde z Kubusiem zrobić bo do zerówki od września idzie dopiero się zacznie:szok:Mam nadzieje, że sobie jakoś wszyscy poradzimy, ale będzie napewno ciężko:baffled:
Pozdrawiam;-)

reklama
Ratunku! Juz sie totalnie pogubilam! Im wiecej grzebie w necie na temat ciazy tym bardziej jestem zdezorientowana! Juz sama teraz nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem :(
Ostatnią miesiaczke mialam 19 czerwca ,pomozcie kochane

Do góry