reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Myfa80no to sprawdzimy czy plod zyje!!!!!!!! podłosc ludzka nie ma granic czy nie lepiej było powiedzieć zbadamy zobaczymy czy wszystko jest ok.Współczuje ale cieszę sie bardzo że jest dobrze:-)

reklama
uuuuuu ale tu dzis pustki:szok:
Myfa80 no to nie zle cie przestraszyl gin,i rzeczywiscie mogl to zdecydowanie inaczej powiedziec.
Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok z Toba i Twoja fasolka.
A ty chyba kiedys pisalas ze masz termin na poczatku kwietnia czy mi sie wydaje?Bo ja mam na 2 marca i tzn ze moj termin jeszcze moze ulec zmianie i moge byc mama lutowa?!

CZesc Kobietki
powiedzcie mi czy wiezycie w jakies zabobony typu. zeby nie pokazywac zdjecia z usg znajmomym itp?? bo dzis mialam malo sympatyczna rozmowe z kolezanka ktora stwierdzila ze nie powinnam umiescczac zdjecia z usg na nk(tylko dla znajomych) ze to przynosi pecha bo jej chlopaka kuzyn mialam tak sytuacje ze pochwalil sie wszystkim ze bede mial dzidzie i po 2 miesiacch dzidziu juz nie bylo. dziewczyna doprowadzila mnie do takiej zlosci ze ....

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny:)
oj stęskniłam się za Wami, ale miałam nieco gorszy okres jeśli chodzi o samopoczucie i siedziałam cicho. powoli humorek mi wraca i jednocześnie nabieram sił żeby normalnie funkcjonować.
byłam dzić na usg 3D (ocena ryzyka) i widziałam dzidzię-rączki, i całą resztę i słyszałam serduszko-to mi chyba jakoś tak pomogło się podnieśc po kiepskim nastroju...

Ściskam WAs mocno na dobranoc i powracam do tematu zamkniętego forum-czy nadal aktualne?
dobranoc Marcóweczki-śpijcie dobrze:)

maniulka
ja nie wierze w takie przesady ale od slowa do slowa i sie zaczelo mi teraz nie wiele potrzeba zeby sie zdenerwowaca a ta na koniec dowalila cyt:" o mojej ciazy dowiedza sie najblizsi a nie caly internet" ( tylko ze moi najblizsi jzu wiedza a ten caly internet to tylko znajmomi z NK

reklama
Maniulka w ciąży nie liczy się miesięcy kalendarzowych, tylko księzycowe, czyli każdy miesiąc ma 28 dni i nie mniej ni więcej, 4 tyg i koniec:tak:
A co do zdjęć na NK, ja nie zamieszczam narazie, bo dwa razy już poroniłam i nie chcę. Poprostu boję się, że to może się powtórzyć, i nie chciałabym, żeby nie wszyscy pocieszali.... Narazie wiecie o mojej ciązy Wy, mój mąż oczywiście, moja najlepsza przyjaciółka i moja rodzina, tzn, mama, tata brat i siostra, a pozatym nikomu sie jeszcze nie chwaliliśmy:baffled: poczekamy aż będzie widać:-)

Do góry