Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myfa80no to sprawdzimy czy plod zyje!!!!!!!! podłosc ludzka nie ma granic czy nie lepiej było powiedzieć zbadamy zobaczymy czy wszystko jest ok.Współczuje ale cieszę sie bardzo że jest dobrze:-)
uuuuuu ale tu dzis pustki Myfa80 no to nie zle cie przestraszyl gin,i rzeczywiscie mogl to zdecydowanie inaczej powiedziec.
Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok z Toba i Twoja fasolka.
A ty chyba kiedys pisalas ze masz termin na poczatku kwietnia czy mi sie wydaje?Bo ja mam na 2 marca i tzn ze moj termin jeszcze moze ulec zmianie i moge byc mama lutowa?!
CZesc Kobietki
powiedzcie mi czy wiezycie w jakies zabobony typu. zeby nie pokazywac zdjecia z usg znajmomym itp?? bo dzis mialam malo sympatyczna rozmowe z kolezanka ktora stwierdzila ze nie powinnam umiescczac zdjecia z usg na nk(tylko dla znajomych) ze to przynosi pecha bo jej chlopaka kuzyn mialam tak sytuacje ze pochwalil sie wszystkim ze bede mial dzidzie i po 2 miesiacch dzidziu juz nie bylo. dziewczyna doprowadzila mnie do takiej zlosci ze ....
Cześć Dziewczyny
oj stęskniłam się za Wami, ale miałam nieco gorszy okres jeśli chodzi o samopoczucie i siedziałam cicho. powoli humorek mi wraca i jednocześnie nabieram sił żeby normalnie funkcjonować.
byłam dzić na usg 3D (ocena ryzyka) i widziałam dzidzię-rączki, i całą resztę i słyszałam serduszko-to mi chyba jakoś tak pomogło się podnieśc po kiepskim nastroju...
Ściskam WAs mocno na dobranoc i powracam do tematu zamkniętego forum-czy nadal aktualne?
dobranoc Marcóweczki-śpijcie dobrze
Leganza daj sobie spokój i nie wierz w te brednie ja z synkiem chwaliłam sie wszystkim bo przecież miałam z czego dzisiaj mój syn ma prawie 8 lat i zdrowy jest jak ryba:-)
maniulka
ja nie wierze w takie przesady ale od slowa do slowa i sie zaczelo mi teraz nie wiele potrzeba zeby sie zdenerwowaca a ta na koniec dowalila cyt:" o mojej ciazy dowiedza sie najblizsi a nie caly internet" ( tylko ze moi najblizsi jzu wiedza a ten caly internet to tylko znajmomi z NK
Maniulka w ciąży nie liczy się miesięcy kalendarzowych, tylko księzycowe, czyli każdy miesiąc ma 28 dni i nie mniej ni więcej, 4 tyg i koniec
A co do zdjęć na NK, ja nie zamieszczam narazie, bo dwa razy już poroniłam i nie chcę. Poprostu boję się, że to może się powtórzyć, i nie chciałabym, żeby nie wszyscy pocieszali.... Narazie wiecie o mojej ciązy Wy, mój mąż oczywiście, moja najlepsza przyjaciółka i moja rodzina, tzn, mama, tata brat i siostra, a pozatym nikomu sie jeszcze nie chwaliliśmy poczekamy aż będzie widać:-)