Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magmil II stopień to idealnie na ten okres ciąży chodzi tutaj jakby o zuzycie sie łożyska, jego stan...ja tez mam II stopien...
a co to za szpital.....ciekawi mnie bo ja tez z krakowa jestem i pierwszego synka na ujastek rodzilam...ja juz mam szpital wybrany i bylam go odwiedzic:-) moja mama sie troche przerazila ostatnio bo to zniego tego noworodka ukradli. Ale jej obiecałam ze sowjego bede dobrze pilnowac i zobaczy wnuczke szybko;-) Wybor taki bo wg "rodzic po ludzku" najlepszy szpital w Polsce nie wiem jak jest naprawde ale moja ginka jest z niego wiec to zadecydowalo
Ja w 1 ciąży w 28 tc strasznie puchłam i lekarka kazała podejść mi do szpitala na badania - więc poszłam na zakupy, potem do koleżanek na ploty, potem spacerek do szpitala bo była ładna pogoda - a tam na ktg okazało się że mam mega skurcze a ja ich nie czułam.... ale uwierz że przy drugim jestem bardziej wyczulona...
ale po badaniu na izbie trafiłam na niezbyt miłą lekarkę na oddziale która była lekceważąca i niezbyt miła... więc może też na nią trafiłaś....

;-);-)

Czuję się jak w 6 czy 7 miesiacu, cięzej chodzic po schodach, ale generalnie zero dolegliwosci, nie mam pojecia, co to są skurcze...