tanu
Entuzjast(k)a
podoba sie wam imie Miłosz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tanu, imie Miłosz fajne.U nas jesli okaze sie ze chlopak to bedzie Mateuszek albo Szymonek,ale wole zeby byl mały Mati;-)Ja juz po wizycie u ginki-wszystko trwalo 10 min.Wystawila L4 i recepte,kazala brac jakies witaminy Elevit,zbadala szyjke (zamknieta) i pomacala brzuszek.Mowilam jej ze wg mnie mam nieduzy a ona na to ze wazna jest wysokosc dna macicy a nie wielkosc brzuszka,a nieduzy brzuszek nie oznacza malego dzidziusia:-) Z mojego pytania o pepek sie smiala,nie ma medycznego punktu widzenia na to czy powinien on byc wklesly czy wypukly,ponoc to indywidualna sprawa.Takze wizyta zaliczona,USG nie bylo,narazie wszystko OK:-)Pozdrowionka dziewczynki