Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pisalam sobie z qmpela na naszej klasie o jej niedawnonarodzonym bobasku i pochwalilam sie ze jutro ide na USG 3D.A ta mi na to zebym sobie zdala sprawe ze USG3D to nie tylko przyjemnosci w stylu zdjecia buzki czy plec ale tez dokladne badanie narzadow-serca itp.czego na zwyklym USG sie niekoniecznie zobaczy.No i ona na to ze miala traumatyczna ciaze,amnipunkcja i USG 3D odebraly jej cala radosc z ciazy bo najpierw po USG genetycznym bylo podejrzenie zespolu Downa (ale okazalo sie ze nie,mimo ze oczekujac miesiac na wyniki amnio podobno nie spala i nie jadla ze stresu),to potem USG 3D wykazalo ze dziecko ma wade serduszka no i ma,ale niegrozna.Do tego jakies zwezenie przewodow moczowych czy cos tam.Przeryczala cala ciaze i probowala mnie przekonac ze lepiej zyc w niewiedzy.No i ja,ta co obdzwonila cala Lodz w poszukiwaniu szybkiego terminu USG 3D (a mam wizyte jutro 17.30),zwatpilam calkiem czy chce isc na to badanie,mimo ze obstawiam na 90-99% ze wszystko jest OK.Ale poczulam stracha,nie powiem,normalnie siedze i mysle czy isc czy nie.Pewnie posypie sie na mnie lawina zebym nie siala paniki na forum,ale chcialam sie gdzies wygadac...
Ktorys raz z kolei chyba poruszany,ale i tak te same obawy:-(
ale nie wiem czy to prawda...jakos nie jestem do tego przekonana...

.
dla porodu w wannie sale i porody rodzinne