avanti85
Entuzjast(k)a
modroklejka mam nadzieje że wszystko wporządku napisz jutro co ci powiedział lekarz bo się troszkę zmartwiłam :-
confused:
co do rozstepów to ja dostałam na piersiach są okropne czerwone takie typowo ciążowe :-( ale mój mąż mówi że ich nie widać ( pocieszając mnie )albo jest ślepy

kasiulka właśnie wczoraj pisałyśmy o testach po obciążeniu glukozą to cofni się pare stron

co do usg dopochwowo to miałam robione tylko raz w 9tyg ciąży
i nie wiem czy będę miała robione jeszcze raz 

co do bólu brzuszka to też mnie boli ale to normalne bo się wszystko rozciąga ale miałam ostatnio takie mocniejsze bóle ( takie jak na miesiączke )to lekarz przepisał mi tabletki Spasmophen
ale nie brałam ich bo bóle same przeszły 

co do rozstepów to ja dostałam na piersiach są okropne czerwone takie typowo ciążowe :-( ale mój mąż mówi że ich nie widać ( pocieszając mnie )albo jest ślepy

kasiulka właśnie wczoraj pisałyśmy o testach po obciążeniu glukozą to cofni się pare stron

co do usg dopochwowo to miałam robione tylko raz w 9tyg ciąży

i nie wiem czy będę miała robione jeszcze raz 

co do bólu brzuszka to też mnie boli ale to normalne bo się wszystko rozciąga ale miałam ostatnio takie mocniejsze bóle ( takie jak na miesiączke )to lekarz przepisał mi tabletki Spasmophen

ale nie brałam ich bo bóle same przeszły 

). Jeśli będą kręcić nosem to znaczy, że do końca Cię nie akceptują, no, ale co poradzisz, są ludzie i parapety, szklanki i taborety.
u mnie podobnie takze nie jestes odosobniona Julia