reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Masz rację!! przebiłaś mnie!!:-D:tak::-D:-) jesteś nieziemska!!
Tak się śmiałam jak przeczytałam Twojego posta że aż kot z wrażenia stanął na łapach i się na mnie patrzył jak na dziwoląga:-D

dobre z tym kotem hehehehe:-D:-D:-Djuz nie moge,zaraz mi brzuch peknie.
Cos mi sie wydaje ze bede miala je z dostawa do domu tylko nie wiem o ktorej godzinie hehehe:-D:-D:-D

Magdalenka tego kolegi zona tez nie dawno byla w ciazy i on dobrze wie co to sa zachcianki hehee.

reklama
Ja na paczki mialam jazde w weekend a dzis ..wlasnie zrobilam faworki mniam mniam:tak::tak::tak::tak:.Ale mnie naszlo:-),zrobilam sobie herbatki i opycham sie na calego:-D

Oooo faworki kurde tez o nich myslalam.:-D:-D:-D
Jak weszlam na forum tam gdzie pisze z laskami z Irlandii to one pisaly o nich,bo przeciez nie dlugo tlusty czwartek/
czuje ze na dniach beda i faworki:-D:-D

Mój kot ma czasem takie odchyły że jak czemuś się bardzo przygląda to staje na 2 tylnych łapach:tak:Nie wiem skąd jej sie to wzięło..Po jej pozycji wydedukowałam że dziwnie wyglądałam parskając tak śmiechem na Twojego posta.:-D

Mniamm to będziemy pączki dziś jadły:zawstydzona/y:

M*R Twoje lwicowe pączki pamiętam również, mężowi az czytałam posta:tak:

M*R* właśnie przypomniałaś mi o faworkach, miałam się wybrać w sobotę po zakup stolnicy, wałka i radełka, żeby móc zrobić faworki. :-) Muszę Tomka zmobilizować w sobotę po zakup tej stolnicy bo sama jej dźwigać nie będę :-):-)

Oj, Dziewczyny - teraz to i ja mam ochotę na pączki.:tak: Z lukrem.
Ewelcia - Twój pomysł z cyklu "jak kobieta w ciąży czegoś chce to musi to mieć" jest boski!:-D

dziewczyny od tego smiechu to moj synek ma czkawke:szok::szok::szok:
Magdalenka to kiedy robimy faworki????:-D:-D:-D
Jak ty w innym czasie i ja w innym to bedzie lipa bo sobie zabardzo smaka narobimy a jak w jednakowym czasie to....sama rozumiesz:-):-):-)

no ja to najwcześniej za tydzień zrobię .... bo jak pisałam nie mam oprzyrządowania :happy:
mama się ze mnie śmiała, że nie mam wałka na chłopa :-D:-D ale dopiero w sobotę się zaopatrzę :-) no bo jak to tak bez wałka w domu :-D:-D

reklama
Do góry