reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Jak narazie po każdej wizycie w wc schodzi czop, jego kolor bez zmian- czekoladowy, a skurcze też mam ale nieregularne i niebolesne.....

Staram się mieć wyostrzone zmysły w tym temacie, bo do szpitala mam 40km i nie chciałabym za późno wyjechać....

Ostatnia edycja:
Nik_a, Mirka – to Wy rzeczywiście chyba będziecie dziś/jutro rodzić! Trzymam kciuki:tak:

Midnight – rzeczywiście takie telefony to tylko człowieka zdołują. Moja Córeczka też nie jest super-aktywna – jak mnie coś niepokoiło to jechałam na ktg. Najwięcej się wierci wieczorami. I też ma przerwy, nawet kilkugodzinne. Może pojedź na oddział nie wcześnie rano tylko o innej porze dnia – zawsze zrobią ktg i się uspokoisz. No i właśnie, powinni zrobić za darmo! Mnie też wydaje się, że wywoływanie porodu na siłę gdy jeszcze dzidziuś może w brzuszku posiedzieć nie jest dobre.

Idę zaraz do wanny, ale kucze, nie powiem niektóre skurcze są bolesne i to z krzyża, chyba bedzie ciężko.....

Właśnie odszedł mi kawałek czopula z krwią, więc teraz to już jestem prawie pewna, że rodze, ale trzeba się wykąpać, co by położne nie pouciekały, cholera, ale boli.....

Ostatnia edycja:
mirka trzymam kciuki zeby to bylo to:-):-):-).
wkoncu juz czas na Twojrgo synka:-),a no i przeciez nie mozesz blokowac kolejki:-D.
moj chyba ma kolki wczesniej spedzilam z nim 2godz teraz od 15 prawie 17 czyli znow 2godz.ziemniaki i mieso znow zimne

reklama
Idz tu kobieto na mały spacerek a u was tyle się dzieje .
Miroslava super to ty na porodówke i nik-a też która się jeszcze pisze a może weźmiecie i mnie dziewczyny? plisssssssssssssssssssssss.
Ewelcia bidulko też to przerabiałam z pierwszym tzn zimne obiadki bo mały przecierz najwarzniejszy.:crazy::rofl2:

Do góry