Moje maleństwo
Mamusia Amelki
volcan trzymam kciuki aby z tym uszkiem okazalo sie wszystko wporzadku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

z tego co widze to jest raczej wątek z przepisami i to niekoniecznie takimi na teraz, chodzi mi raczej o pisanie tego co dziś jadłyśmy. ja też już nie moge patrzeć na bułkę z szynką czy serem a nie mam pomysłu na inne "bezpieczne" jedzenie![]()
to nadal cos bym wsunela
.
).Zjadam dzemy,sery,wedlinke ,miecho kazde ogolnie,choc mielonych jeszcze nie probowalam bo mysle ze za wczesnie,po miesiacu skonczonym od porodu wprowadze wiecej rzeczy tak jak to zrobilam poprzednio i powinno byc o.k.Dzis byly u mnie polozne co dzien przyjezdzaja do mnie do domu od czasu porodu i kazaly mi pic sok ze swiezych pomaranczy...i musli z mlekiem czesciej oraz pieczywo razowe natomisat mam unikac bulek i za duzej ilosci makaranow i ziemniakow bo znowu mnie przyblokuje,mma mega zatwardzenia-sorry ze tak wprost pisze ale na serio zatwardzenie po cesarce to bol gorszy niz sama cesarka
.
dawalam mu smoczka a on wypluwal to go oszukalam woda z glukoza pociagnal dwa razy i sie uspokoil
.
Zaczynam doganiac opalenizna przyjaciokke ktora 2 tyg temu z nart w Alpach wrocila

] kiedy wrocilismy do domku rozebralam ja i od razu wzielam sie za zmiane pieluszki patrze a tam body okupane tak ze szok
hehe pierwszy raz nam sie to zdarzylo
]
wiec od czego moze to zalezec???