kaczuszka2
Entuzjast(k)a
monik1 - link o krostkach
Trądzik niemowlęcy i inne wypryski na twarzy niemowlęcia - jak je rozróżnić i zwalczyć? - BabyBoom
Trądzik niemowlęcy i inne wypryski na twarzy niemowlęcia - jak je rozróżnić i zwalczyć? - BabyBoom
ja mam małą od 11 dni i ciężko mi rozpoznać co i jak.n razie była buraczkowa i rosół. lubie więc bez kłopotu. gorzej z drugimi daniami bo mi pomysłów na mięsa brak... no i na surówki, bo podobno surowizny niewolno. na razie miałagar goowanej marchewki, teraz będą buraczki. do konca garnka wypróbuję jakieś warzywa to będzie mozna zjeść co innego. połozna mówiła zeby wprowadzac nowe pokarmy raz na 3 dni. jadłam więc pomidora... nic małejniejest. dzis się wziełam za ogórka;-). bo suchych anapek z wędliną czy z serem nie lubię. a sery i białe i żółte też jem. jadłam też miód, nie wiedziałm, że alergizuje. ale chyba mogę. raz się zapomniałam i wypiłam kawę zbożową na mleku...
mała makrostki na buzi ale nei wiem czy od tego. na razie nie będę ryzykować
w koncu dostal kolki
:-)jednoczesnie chciałam pogratulować wszystkim mamą które z tesknotą wyczekiwały swoich pociech!!!
moja przyjaciółka jeszcze w ciąży powiedziała mi, że mam sobie wbic do głowy, że jestem najlepsza mamą dla Zuzi pod słońcem i nikt inny nie wie więcej o niej ode mnie
powtarzam to sobie zawsze jak mam jakieś wątpliwości czy trudniejsze dni