reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witam!! Mam pytanie kiedy idzie się na preświetlenie tych bioderek?? Jutro nas czeka pierwsze szczepienie po szpitalu.

reklama
Ja tak na szybko bo pogoda piekna i zmykam na spacer:

Kruszynka-gratuluje!
Kitki-tez mialam duze opry przed Nutramigenem,Julita pije to dopiero od kilku dni-ciagnie po 150ml co 2-3 h mimo ze jest to okropne w smaku(Bebiko sama jej podpijalam jak nie dopila a tego w zyciu nie rusze takie okropne).Ale juz widze ze g...pomaga-kupy nadal zielone.Jest to dokladnie 1 zielona kupa dziennie-czasem gestsza czasem rzadsza (ale wodnista to raczej nie-albo konsystencja smietany albo hmm takiej papki),a jak zdarzy sie druga kupa tego samgeo dnia(b.rzadko) to zawsze jest zolta.No i teraz bierze wciaz Lacidofil na flore bakteryjna jelit i Nystatyne na grzybki ktore wyszly w posiewach kalu-jak na razie kupy ciagle zielone...I tez robie pod siebie przed wizyta piatkowa u neurologa z tymi trzesieniami raczek Julity...
Wiolcia-ja bylam na USG bioderek z corka w 5 tyg
Kaczuszka-pierwszy okres mialam po 5 tyg od cc -byl skąpy a teraz od tamtej pory czekam i nic a jest juz 12 tyg po cc:baffled:tak wiec spoznia mi sie juz 3 tydz.Albo mam cos z hormonami albo po prostu przez to ze jeszcze dostawiam mala do piersi (od wczoraj maz mnie zmobilizowal i znow dostawiam 2 razy dziennie a nie raz) cos sie knoci.

kaczuszka ja po pierwszym porodzie tez brałam cerazette, ale okresu nie dostałam, a teraz biore azalie

wiolciaa bioderka po skonczeniu 6 tygodni, ale trzeba sie zarejestrowac juz po urodzeniu bo sa długie terminy

pierwszy okres mialam po 5 tyg od cc -byl skąpy a teraz od tamtej pory czekam i nic a jest juz 12 tyg po cc:baffled:tak wiec spoznia mi sie juz 3 tydz.Albo mam cos z hormonami albo po prostu przez to ze jeszcze dostawiam mala do piersi (od wczoraj maz mnie zmobilizowal i znow dostawiam 2 razy dziennie a nie raz) cos sie knoci.

A ja jeszcze nie dostalam..(nie karmie od trzech dni) kiedy moge sie go spodziewac?:confused: choc wcale mi sie do niego niespiszy.. przed ciaza mialam b.bolesne miesiaczki az sie boje co bedzie po takiej dlugiej przerwie..:sorry2:

Ja tylko na chwile.
Maz poszedl z malym na spacer a ja mu obiad szykuje.
Kaczuszka strasznie sie ciesze z Twoich wdoch kreseczek.
Podczytywalam was troszke dzis ale m jest w domu i milo nam sie spedza czas i pisac mi sie nie chcialo.

Moj okres trwa..............jutro bedzie 3tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
I juz nie wiem czy zawsze po porodzie sa takie dlugie okresy czy ze mna cosik nie tak:confused:.
pierwszy okres trwal chyba 8dni jak dobrze pamietam.

reklama
Do góry