reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Racja dziewczynki jakoś się ułoży-dzięki za pocieszenie:tak:
Ja znowu dziś na szybko bo jedziemy dziś pierwszy raz w odwiedziny z małym do znajomych:tak: do tej pory to do nas ktoś cały czas przyjeżdżał. Mam nadzieje ze Oliwier będzie w miare grzeczny.
A z mężem juz o wiele, wiele lepiej.Wczoraj też jeszcze rozmawialiśmy i wreszcie sam dokładnie powiedzial o co mu chodzi, że tylko syn, syn a gdzie on.. Tłumaczyłam ze to inne rodzaje miłości ale jego nie przestałam przeciez kochac.. Oczywiscie pożalił się że nawet sexu nie ma:baffled: nie powiem ze wczoraj po tych rozmowach i po tej awanturze nam obojgu ulżyło i zrobiło się o wiele milej:-) Nawet sex był:-):-):-):-) No i wczoraj już wypalił na szczęście wiec i ja i mąż zadowolony, choc miałam jakiegoś stresa jak przy pierwszym razie:sorry2::baffled:

KasiulkaW mis ie wydaje tak jak napisała Ewelcia, że na razie faktycznie pierwszy jest syn starszy bo z nim już coś może zrobić, jak młodszy będzie już wiekszy to się to napewno wyrówna. Może też jest zazdrosny(mąż) o to że znowu jest mały człowieczek który pochłania cała Twoją uwage?;-) facetowi ciężko się przyznac do takich rzeczy.. Tak jak przy pierwszym tak i przy kolejnym dziecku moze byc trochę zazdrosny.
Katesh chyba tez powinnam zostawić męża, aby się lepiej "zapoznali". Chyba powinnam czeciej zacząć wychodzić np na rower, nwet na te 2 godziny. Hmm czas coś zadziałać!!:tak: Powodzenia na egzaminie:-)

lece jeszcze na zmkniety poogladac wasze pociechy.
kurde nie mam czasu nic swojego zamiescic na wątku:-:)-( kiedys bedzie lepiej..

reklama
Witam z ranka:-)
Dosc sporo napisalyscie,ale w miare poczytalam.
malzenskie spory-maz mnie wczoraj zaskoczyl bo dostalam rozyczke-juz dosc dawno mnie w taki sposob nie przepraszal:tak:Fajny jest i taki kochany:-)Oczywiscie obfotografowalam ja na wszystkie sposoby bo lubie i kwiaty fotografowac i chmury i ludzi i chyba wszystko co sie da:-D No i strasznie lubie kolory i kolorowy swiat,kolorkami mozna sie bawic na wszystkie sposoby,sa takie wielowymiarowe-bardzo lubie szukac roznych odcieni oczu Julitki w zaleznosci od swiatla,dzis szukalam czerwien w rozy:-DA fotografia czarno-biala jest taka smutna i plaska. Julita jak zobaczy aparat to mysli ze to zabawka tyle razy juz go widzi.
Do rzeczy.
Ewelcia-ja wstawiam filmik dzieki poradzie meza przez najprostsza na swiecie stronke TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting To jest takie latwe (wystarczy zaladowac filmik sciagniety z aparatu) ze kazda z nas bedzie mogla latwo prezentowac swoja pocieche. Na tej stronce mozna tez ladowac fotki nie dbajac o forumowy transfer-takze jak komus sie konczy tak jak mi to ta stronka jest zbawieniem,ha!:-p
Moj Kocur na uczelni,ma pzerwe w zajeciach 12-18 i idziemy na spacer w...czworke:-DZabieramy fretke-komedia jest bo jedna na gorze (Julita),a druga w wozkowym koszu na zakupy na dole:tak:Nasze dwie slicznotki.

Hej laseczki~!!!
Madzik fajnie ze znow rozmawialiscie-napewno wszystko bedzie ok noi ten sex:tak::tak::tak:.
U nas dzis rano bylo:-D:-D:-D(poranniaczek:-D)
Napewno Oliwier bedzie grzeczny u znajomych,Szymek tylko raz byl nie grzeczny ale wtedy bolal go brzuszek.
my pierwszy raz bylismy u znajomych jak maly mial 2tyg:tak::-)
Sara a ta fretka wam nie ucieknie z tego koszyka??
Dzieki za stronke ale ja juz wrzucilam filmik na zamkniety ale zaraz ja sobie dodam do ulubionych-zawsze kiedys moze sie przydac:tak:.
A ja znow dzis sama m pojechal dokonczyc to co zaczal tydzien temu,ale obiecal ze dzis wczesniej skonczyk.Jakos w to nie wierze:no:.
Normalnie ten moj chlop to jest pracoholik,jak byly swieta i mial 2dni wolne to nie wiedzial co ma ze soba zrobic:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sobie właśnie nadrobiłam zaległości na forum, a małą się zajmuje mąż :-D gadają sobie he he :-D. Nic mi się nie chce po wczorajszych chrzcinach, byliśmy już w lokalu odebrać wózek, kwiaty i jedzonko. Zostawiliśmy tam wczoraj dwie butelki malutkiej i została w domu tylko taka której malutka za bardzo nie lubi i taka duża na jakieś 250ml, zostawiłam tam też telefon :-D dzwonił do mnie teść i siostra męża a ja nie miałam jak odebrać :-D.

Piszecie o problemach z tatusiami.
U mnie też na początku było źle. Tomasz ledwo zdążył przekroczyć próg domu już włączał komputer i grał i zero pomocy .... Było kilka porządnych awantur, po których Tomek zmieniał te swoje zachowania które mi przeszkadzały. Teraz jest już całkiem dobrze. Jak Mała jest marudna i ja nie mogę sobie z nią poradzić to już nie muszę go prosić, żeby mi pomógł czy zastąpił, sam przejmuje inicjatywę i mówi "ja się nią teraz zajmę a ty sobie odpocznij" :tak::tak:

Ewelcia ja Ci na forum potowarzysze:tak:Wrocilismy ze spacerku,maz gapi sie w TV na jakis kanal sportowy jak sroka w gnat wiec cichaczem weszlam na kompa,Juli na macie sie bawi:tak:Zaloze tez chyba nowy watek z pomoca meza,tylko nie wiem czy mu przeszkadzac taki w tv zapatrzony,moze sama sobie dam rade.A wogole to oboje jestemy forumowi-moj m.prowadzi forum hokejowe,jest tworca tego forum i rzecz jasna adminem w jednym.Patrze co pisalyscie.
Agusia-super ze chrzciny sie udaly,czekamy na fotorelacje
magdalenka-tomaszek jeszcze sie zakocha po uszy w corci,moj juz tak ma co sie okazalo na dzisiejszym spacerze,opisze na nowym watku jak bede umiala zalozyc
madzik-czywiscie ze nie ma jak sex na zgode-zawsze uwazalam ze to jedna z lepszych metod o ile nie najlepesza:tak:

Aha,jutro mam wizyte u neurologa-troche sie obawiam ale ogolnie jestem dobrej mysli.
No i brat mi nie daje spokoju,mam mu pomagac w biznesie od lipca a ten juz mi wyslala liste klientow,mam przesledzic najnowsza oferte by sie rozeznac co i jak i oblukac promocje bym wiedziala co sie komu gratis nalezy.A tak mi sie chce ze szok...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara na dole pod watkami pisze "nowy watek" tam wchodzisz i zakladasz.
No masz racje z tym sexem:-DChociaz my rano nie godzilismy sie tylko tak jakos wyszlo;-).
Wlasnie maly zasnal na macie,ciekawe jak dlugo pospi.
Wczesniej tez zasnal sle spal az 5min:baffled:.
Przyzwyczajony jest ze na dwor wychodzimy czasami dwa razy dziennie ale od dwoch dni siedzimy w domu bo deszcz pada i wieje silny wiatr:baffled:.
Ta Irlandia mnie kiedys wykonczy,wpadne w jakas depresje,nie moge sie doczekac slonca.Co prawda w tamtym roku w maju bylo dosc cieplo w czerwiec nawet bardzo cieply,ale deszcze tez padaly ale rzadziej.
Nie moge sie doczekac kiedy pojedziemy wreszcie do Polski.
Czekamy na paszport na Szymka i jak przyjdzie to 12 czerwca wyruszamy:tak:.
Pewnie nie bede zagladac tutaj bo w PL nie mamy neta ale moze jakos mi sie uda,napewno bede tesknic za forumowymi kolezankami i dzieciaczkami:-D

Sara i napisz jutro co ci neurolog powiedzial.
Jak pojedziemy do polski to pierwsze co robie to odwiedzam lekarzy z synkiem,nie obchodzi mnie ze konczymy dom,najwazniejsze teraz jest dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
niedawno wrócilam ze spaceru a raczej z maratonu:-) spacerowałam od 12 do 19!!! z pól godz przerwa na przewiniecie i karmienie;-) normalnie nogi mi w d..pę wchodzą:-D uciekam kąpać mała bo dziś P. pojechał na paintball itp. - cały dzien z kumplami wiec musze sobie sama radzic

Do góry