reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
julia.l- a czemu smutna minka-cieszyc się trzeba

ja kończę-lece spać bo juz mąż myśli, że tu z kims filtruje...znaczy flirtuje....:dry:

buziaki, kolorowych snów

Hej dziewczyny sorki że mnie nie było ale zapinam na ostatni guzik sprawy związane ze chrztem i teraz trzeba chatke sprzątać zakupy robić i pichcić .
Julia to kiedy to wielkie wydrzenie bo mój Niko ma w następny czwartek 25 urodzinki ale robię mu w niedzielę razem ze chrzcinami ale będzie miał własny tort żeby nie było i świeczkę z fontanną do dmuchania u mnie w rodzinie jest przewaga raczków że już nie wspomnę że moja siostra i Nikuś są z tego samego dnia więc obchodzą razem tyle tylko że mają różnicę w wieku hihihi. Pozdrawiam was i do usłyszeia.:-)

A wiecie co ja teraz robię?
Wypisuję świadectwa dla uczniów mojego męża. Na szczęście on pracuje w szkole specjalnej dla dzieci niesłyszących i tam klasy są malutkie więc mam do wypisania tylko sześć świadectw. :-D A w ubiegłym roku wypisywałam świadectwa dla swojej klasy - liczyła 31 uczniów:baffled:

Przypomniało mi się, że nie ma już baaardzo długo Vinniki - gdzie jesteś, Kobieto?

Ale mam nadzieję, że uda się nam dłuuugo utrzymać forum - może nawet będziemy pisać o swoich wnukach:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry