reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

ja tylko wpadam sie pochwalic ze dzis zarobilam na allegro 200 zl:-D:tak:
Sprzedalismy nieuzywany sprzet agd z prezentow slubnych zeszlorocznyh:-pI to poszlo bez gwarancji!(bo bez gwarancji dostalismy) ale sie ciesze.A tak to u nas bez zmian-czyli ja na nic czasu nie mam,latam na poczte,upal ogromny,juli OK :tak:Pa!:-p

Szybko, krótko i na temat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Sara- Ty to masz farta na allegro:tak:, co jakiś czas piszesz o jakiś super transakcjach :) Gratuluję!
Michałkowi na szczęście powoli schodzą te rumienie, na szczęście- leki działają. Wczoraj i dziś rano wyglądał jak poparzony- cała buzia i ręce w czerwonych jakby liszajach, ale schodzą- to najważniejsze.
Ja padam na twarz- jestem już tak umęczona, że bajka. Nie myślałam, że będzie mi tak ciężko- pogodzić dom, dzieci i gabinet, w którym jest coraz więcej pracy. Klientki jak już wyczaiły, że się w nim pojawiam, to nie chcą do pracownicy, tylko do mnie, miłe, ale ja czasem siedzę tam cały dzień- jedyny plus jest finansowy, bo już było krucho. Mam wyrzuty, że czasem muszę Lenkę zostawić na tyle czasu z babcią.

Hej dziewczynki,
u nas dzień minął dobrze. Jak mały zasnął, to wysprzątałam całe mieszkanko-teraz chwilka odpoczynku i zaraz lulu:tak:
Dominik skończył dziś (właściwie wczoraj, bo już po północy) 4 miesiące-jak ten czas leci:tak:

MM-miłego pobytu w kraju. My pojedziemy najprawdopodobniej pod koniec sierpnia:tak:

MR i Sara- ale biznes kręcicie:tak:
Miotlica-gratulacje-fajnie, że testy zdane:tak::tak::tak:

reklama
Do góry