reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Nadrobilam ten watek bo jeszcze nie spie,maly mi sie budzi co jakies 10min z placzem nie wiem o co chodzi:baffled:
Przed chwila sie tak rozdarl ze dalam mu Viburcol bo nie moglam go uspokoic,jak narazie lezy w lozeczku i mam nadzieje ze zaraz zasnie!!!

Jak poznalam swojego m to mialam 16 lat a teraz juz minelo 7,5roku jak jestesmy razem:tak:.

lece do WC i spac!!!

M mnie wkurzyla ale napisze o tym jutro bo spiaca jestem!!!

reklama
a ja mam robię dalsza część wykańczania naszego domu:tak: i ....... siebie :confused2: już coraz lepiej to wygląda. Salon, jadalnia juz prawie wreszcie gotowe:tak: tak jak powinno byc... Pisałam Wam że robiłam maowanie w naszym domu wreszcie na kolory....
Dopiero z mężem skończylismy, po kapieli i idziemy spać:eek::laugh2: Mąz ledwo sie położyl i już chrapie:-D ja nie mogłam za to się powstrzymać abynie wejsc na forum:eek::happy:

Przeczytałam co pisałyscie wiec króciutko napisze- u teściów niby czysto jest i wszystko poukładane ale maż to bałaganiarz:-D:-D:-D wiec jak widac akurat porządku w miare jako tako nie wyniósł z domu. U mnie za to w domu rodzinnym nie było kiedyś aż tak sterylnie (coś jak Justyna u Twojej tesciowej, mama chomikuje wszystko co można), a teraz w swoim domu staram się dbac i już mąz krzyczy na mnie że pedantka sie zaczynam straszna robic:crazy: hehe jak widać się pozamienialiśy rolami troche:-D

dobra spadam bo czas spac, po porannym karmieniu Oliwiera czyli po 6 rano :)confused2::sorry:) mamy wyruszyć do teściów (mają 30 lecie). A dlatego tak rano bo nie chcemy jechać w upał, jesli będzie.. (mamy inne auto zastepcze meza z pracy bez klimy:confused2:). Oliwier dostaje strasznych potówek ostatnio:-(
Wracamy też w niedziele po porannym karmieniu:-p:-D no i dobrze bo dłużej bym tam nie wytrzymala z teściówką:-):-p zreszta nie mówiłam mezowi że nie chce też tam dłużej siedziec bo u nich tylko sie jje i jje i kazą przy stole siedzieć, a po prostu napomknelam o potówkach Oliwiera;-) sam zaproponował powrót z samego rana w niedziele:-)

to dobranoc a może i komus dzień dobry:-D zostalo mi jeszcze 3,5 godziny spania do porannego karmienai Oliwiera:eek:

Milego weekendu:tak:

Ostatnia edycja:
Myslalam ze bede cos nadrabiac a tu nic!!!
Mamuski pewnie jeszcze spia:tak:

Madzik super ze juz macie domek wykonczony:tak:
M*R* wszystkiego najlepszego z okazji imienin-wiem ze troche pozno,ale lepiej pozno niz wcale.

Wczoraj m poszedl na dol nie wiem co robil chyba Tv ogladal,maly sie budzil no to dawalam mu smoczka i jak zasnal to mu go zabieralam-jak zwykle zreszta(czasami sam wypluwa) potem rozdarl sie strasznie az powietrza nie mogl zlapac,a m nadal nie ma,wcale nie moglam Szymka uspokoic wyciagnelam w szufladki czopki i jak chcialam je rozpakowac to m wszedl.
Pytam gdzie byles tyle czasu!!!!(troche zdenerowana)
A ten do mnie: na ku***ch!!!!
Ale sie wkurzylam jak jasna cholera!!!!
Potem rozmawialismy o tym i przeprosil mnie ale co to wogole mialo znaczyc!!!
Wczoraj gadalismy do 1 w nocy,bo ostatnio jak by gorzej bylo miedzy nami:-(mnirj czasu mi poswieca za to wiecej na Tv i komputer!!!
Obiecal ze sie to zmieni-zobaczymy!!!

Sara ale super podróż Ci się zapowiada:tak: zazdroszczę! Mój M. na cały sierpień wyjeżdza na szkolenie . Więc choć byśmy chcieli to lipa z jakimkolwiek wyjazdem. Ale za to mam zamiar posiedzieć trochę na wsi:-) połazić boso po trawie. Z kawką pod drzewem książkę poczytać. Nacieszyć oczy zielenią! A Gabula odetchnie świeżym powietrzem:-):-):-)

reklama
Sara, coś by się skręciło z Waszej historii :tak:
Ja cały dzień w domu, ale jak by mnie nie było, latam, sprząta, gotuję, nawet dziecko na dworze dziś nie było. Jutro chrzciny, a ja jeszcze tyle rzeczy muszę zrobić. Ale zamiast robić to ja sobie co?? Czytam co tam napisałyście :-D Męża wywiało na piwo, też sobie czas znalazł, ale już nie chcę prowokowac kłótni, kiedyś sobie odbije. Spadam do sałatek, muszę jeszcze dokończyć gyrosową, warzywną już zrobiłam, mięska na grila w panierce stoi :-D Jeszcze tylko ciasto jogurtowe na mnie czeka i babaeczki, bo trufle z czekolady otaczane kakao już w lodóweczce schowane :tak: Ohhhhh, nogi mnie bolą jak jasna ch....a, dobrze, że mój aniołeczek smacznie śpi i mogę sobie spokojnie robić.

Do góry