reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ja już po weselu i poprawinach. Dziś wzięlismy Adę ze sobą. Nawet nie wiedziałam, że mam taka sprzedajną córcię :-D Ogólnie padam, bo Ada nam dziś nie dała pospać, jak wrócilismy koło 4 nad ranem to ona akurat uznała, że to super czas na zabawę i nie spała do 5. Wstaliśmy o 8,30.

reklama
no to my po maratonie sklepowym:tak:
ale wózka nie wybraliśmy:-(
na Maclarena mi trochę szkoda kasy, podobał mi się jeden wózek peg perego ale na allegro ich nie ma. tylko z USA:-( potem cybex i silver cross na jednym poziomie ale nadal nic:-(
nie umiem wybrac:-(
w koncu mamy jeszcze chicco ogladac....
A juz powinnam zamówić wózek bo w końcu za tydzień jedziemy nad morze:-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Ewelcia to o kaszance było rewelacyjne - dalej płaczę ze śmiechu :-D:-D:-D
Maniulka ceny rzeczywiście nieciekawe - miałam to samo jak pojechałam na wakacje do Hiszpanii, wszystko przeliczałam na naszą walutę :tak:
magda19lenka gratuluję ząbka.
madzik_masz już mało czasu na zakupy - może jednak coś Ci się spodoba...

U nas dzisiaj nawet spokojnie. Dziewczyny dały trochę odpocząć po wczorajszym dniu. Miałam maraton ... robiłam kompoty i dżemy z mirabelek,a w międzyczasie biegałam do dziewczyn, bo przez pół dnia urządzały koci koncert. Sandra nie ciuągnie się za uszka, ale od wczoraj piszczy i cały czas coś "gada" - chyba nadrabia wcześniejszą małomówność :-D;-)

Madzik najwyzej zabierzecie ten wozeczek co macie,nie kupuj na sile i na szybko bo co nagle to po diable:tak:
:rofl2:
Miałam miesiąc na to i nie umiałam wybrac:-:)-( czas dokonac wyboru:-( a nasz wózek zajmuje teraz 3/4 bagażnika w focusie kombi:-(

Nili dżemy z mirabelek....mniam:rofl2:

Sara że też faktycznie sie nie baliście Juli wziąść do rowerku:tak::tak:

Sara ja bałabym się pływać z dziećmi na takim rowerku. Masz odwagę dziewczyno :tak:
madzik_ dżemiki pyszne, ale ile przy nich pracy :szok:. Dobrze,że już kończą mi się słoiki ;-):-D

witajcie wieczorkiem:-) dopiero udało mi sie dopchac do kompa i oczywiscie od razu na BB:-D my dzis tez wiekszosc dnia na powietrzu spedzilismy. Nadia była grzeczna jak zawsze, o 20 poszła spac i do tej pory obudziłą sie juz 2 razy:szok: normalnie nie wiem o co jej chodzi, wykluczam ucho bo w dzien jest ok. Dodam ze ona nigdy tak nie robiła, tylko wczoraj no i dzis:-( Moze jej sie cos zmienia:baffled: Oby nie bo było tak fajnie z jej spankiem w nocy:sorry2:

Własnie dziewczyny, a Moje Malenstwo to cos długo urlopuje prawda??? Wydaje mi sie ze nie ma jej wiekszosc wakacji. Ale sobie kobita odpocznie;-)

Madzik, ja bym na szybciora nie kupowała wózka, Sara dobrze radzi:tak: jeszcze później bedziesz niezadowolona i co:sorry2:
Maniulka - ceny macie zawrotne, lepiej nie ogladac metek:-D Nie to co w naszym Szczecinie no nie;-):-D

witam wieczorkiem

Od wczoraj smarzyłam sliwki na powidła i jeszcze tylko jutro zagotuje słoiczki i wyrzerka dla dzieciaczków na zime gotowa:tak: zawsze to zdrowsze niż kupne:tak:

A tak wogóle to Was chyba niedoczytam:-(

a ja w tygodniu będę miała więcej czasu. M od pitku cały czas w domu ale dzisiaj w nocy na tydzień wyjeżdża więc będzie więcej czasu:tak: Moja mama wróciła z urlopu i byliśmy chwilkę w gościach:) a tak poza tym byliśmy dzisiaj na basenie:tak: Było super. niestety dowiedziałam się, że większość miejsc na zajęcia dla niemowląt jest już pozajmowana i na sezon 2009/2010 już nie ma miejsc!!!!!!!!!!! ale przynajmniej same możemy sobie pochodzić. M stał za szybą i stamtąd są zdjęcia więc nie są ani ostre ani jakieś super ale są. następnym razem będziemy wszyscy - mam nadzieję. Basen to strasznie fajna sprawa. Wybierzcie się dziewczyny koniecznie:tak:

reklama
A ja zapomniałam napisac że dziś jedliśmy pierwszy obiadek-znaczy się zupkę jarzynową:-D:-D ojej Oliwierowi nie smakowało, zjadł 1/4 słoiczka i plul i uciekał od łyżeczki:-D:-D:-D Komiczny widok:tak:

A my za tydzień jedziemy pozwiedzać morze:tak::tak::tak:

Do góry