reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie dziewczynki!!!!

Daaawno mnie tu nie było. Zamierzałam się od pewnego czasu ale wiecie jak to jest z czasem z takim małym szkrabem :) Nie sposób przeczytać tego wszystkiego co naklikałyście od mojej ostatniej wizyty. :)

Hohohoho, ruch na forum!!! czyzby Wasz dzieci spały??? ja nie mam czasu bo Szymon gadzi spaniem w dzień i ciągle lobuzuje...

Malo czasu ostatnio, mielismy kilka ładnych dni to cały czas na podwórku, w domu nie mam czasu, bo sprzatam, piore gotuje i do tego ta praca mgr ;-)

Z nowości Szymkowi wczoraj wyszadł 5 ząb :szok: juz mnie zaczyna to bawić :-D

tyle u nas, pozdrawiamy

czesc kobietki:-) teskniłam za Wami!!:-D

W Krynicy było super:-):-):-) Kąpaliśmy sie w morzu nawet:tak::tak::tak::tak: Tak było jednego dnia gorąco!!:-)

Wieczorem usiąde i Was poczytam, bo od razu po urlopie się nam goście zapowiedzieli a w chalupie taki balagan:baffled:
A Oliwier przez ten urlop to normalnie się tak rozbestwił, rozpuścił że szok:crazy::crazy::crazy: nie dziwic sie bo non stop mama i tata..:crazy:

atsonia - o matko!!! Już tyle? Dbasz o te zabki? MOja mała zasypia przy cycu a teraz już 3 ząbek wyrasta. Nie wiem jak sie za to zabrać. Tym bardziej,ze ona czesto sie budzi w nocy :/

ATsonia gratulacje 5 ząbków szok:szok::szok::szok:ale te Szymki marcowe szybkie jeden juz prawie pełna szczękę ma a drugi biegać juz chce;-):-D
midnight witaj ponownie:-)
Madzik a nie mówiłam że będzie super,ciesze się że wyjazd się uałam czekamy na relacje:-)

reklama
midnight-ta...dbam....możesz sobie wyobrazić jak pięcio miesięczne dziecko daje sobie zęby wyczyścić :baffled:
Szymon też się budzi w nocy na jedzenie, więc to czyszczenie to ma taki sens....no ale cos tam próbuję mu wyszczyścić...
Pytałam lekarki czym te ząbki myć a ona "Normalną pastą do zębów dla dorosłych" :szok: jakas dziwna ona :baffled: czekam aż Szymon skończy 6 miesięcy wtedy na własną rękę kupie mu coś w aptece...najlepiej żeby to był jakis płyn, bo co mi po paście jak on ją połknie-to najwyżej sobie przeyk przeczyści :-D

Do góry