reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Maniulko współczuję:-( To Ci daje Martynia do wiwatu:eek: Spróbuj odespać choćby godzinkę w ciągu dnia jak Marti pójdzie spać, może to jakoś ciut zregeneruje Twoje siły.
Swoją drogą dobrze dzieciaczkom w Norwegii, co kwartał ferie:tak:

U nas dziś od rana słoneczko. Może uda mi się wyciągnąć M. na wspólny spacer.

Sara - babcia na pewno przede wszystkim doceni Waszą obecność - a książka i kwiaty to dobry pomysł. Moja babcia uwielbia książki - zwykle taki prezent od nas dostaje.

Maniulka - to rzeczywiście masz kłopot z Martynką. U nas trochę lepsze to spanie nocne - wczoraj tylko dwa razy pobudka :tak: Ale w ostatnim czasie tez potrafiła wybudzić się nawet 10 razy. Taki niespokojny sen kojarzę z ząbkowaniem - jeden ząbek wylazł, inne "w drodze":-D Żadnych innych objawów ząbkowania nie zauważyłam, więc i tak na to ząbkowanie Natalii nie narzekam.

MASAKRA MASAKRA I JESZCZE RAZ MASAKRA
Marti jest nie do wytrzymania ciagle miałczy i buczy,płacze spała raptem godzine przez cały dzień a ona to i z 5-6 potrafiła przespać.Nawet nie miałam jak do was zajrzeć,dzisiaj to mąż wrócił z pracy o 16 a jutro pracuje do 20 więc cały dzień sama do tego starszemu odwala bo niema co z soba zrobić,nudzi mu się na tych feriach a pogoda do bani no koszmar jednym słowem:-:)-:)-(
Teraz mała juz śpi ja własnie jem kolacje i brykam spać,ciężko wyczuć co to bedzie w nocy wiec lepiej sie wcześniej położe,jeszcze tylko w salonie pościel męzowi założe niech się chociaz on wyśpi wkońcu n tyle gogzin jutro idzie do roboty

maniulka, nik_a ma rację :tak:

Matko, jak ten czas leci moja Ada jutro kończy 7 miesięcy :szok:
a dopiero co się urodziła. Znajoma własnie urodzila córeczkę Nikolę 3900 57 cm i tak jakoś mnie na malucha wzięło :-D

maniulka, nik_a ma rację :tak:

Matko, jak ten czas leci moja Ada jutro kończy 7 miesięcy :szok:
a dopiero co się urodziła. Znajoma własnie urodzila córeczkę Nikolę 3900 57 cm i tak jakoś mnie na malucha wzięło :-D

Eve chciała być być pierwszą marcówką w ciąży:-D:-D to do dzieła :cool2::cool2: ada na pewno ucieszyła by się z rodzeństwa :-D;-);-);-)

reklama
Witam!!!
Ale tesknilam za Wami.............;-)
Nie bylo mnie w domu od 9 rano do 19:-p

Maniulk wspolczuje nocki,moj wczoraj zasnal o 20:05 wstal o 3:30 zjadl 180ml mleka i nie chcial spac tylko buczal do 4:20 a potem wstal o 7:30!!!
Wydluza sobie spanie bo kiedys budzil sie o 1 i o 5 na jedzenie pozniej o 2 i o 6,potem o 2:30 i spal do 7:30 a ostanio wstal o 3:30!!!
doczytalam ze panna i w dzien Ci malo spala:cool2:glupio mi to pisac ale teraz juz wiesz jak to jest jak dziecko w nocy nie spi tylko marudzi a na dodatek w dzien tylko 1h!!!
Mialam tak dluzszy czas!!!
lece na dol nie wiem czy jeszcze dzis zajrze ale sprobuje!!!

Eve to staraj sie o malucha!!!
magdalenka a moze ja bede ta pierwsza marcowka w ciazy!!!
Powinnam dzis okresu dostac a nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:maz jeszcze nic nie wie i narazie nic mu nie gadam,poczekam do jutra:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Do góry