reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wszystkiego najlepszego dla naszych nauczycieli!!!!!!
wszystkiego naj dla nauczycielek! 
u nas dzisiaj też zimnica ale nie śnieg, tylko deszcz leje :-( paskudnie jest, wicher wieje, deszcz leje, psa z kulawą nogą nie wygonisz...
w domu mam cieplutko, bo kominek grzeje
no i też mamy oprócz tego ogrzewanie gazowe, więc kaloryfery nocą chodzą aż miło... mniej miło będzie, jak przyjdzie butlę tankować ;-)

u nas dzisiaj też zimnica ale nie śnieg, tylko deszcz leje :-( paskudnie jest, wicher wieje, deszcz leje, psa z kulawą nogą nie wygonisz...
w domu mam cieplutko, bo kominek grzeje

alicjatrzyna
mama Karolinki
oj, wspolczuje tego zimna!!! u nas wciaz ciepluto, dzis 21 stopni termometr pokazuje
wiec podsylam troche tego ciepelka, bo z tym sniegiem to nieciekawie chyba!

Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A co to dzisiaj dzien nauczyciela? wiec najlepszego:-)
u nas tez zimno (okolo5st) ale narazie sniegu nie ma
u nas tez zimno (okolo5st) ale narazie sniegu nie ma

karolka84
mama kwietniowa '09
A ja nie mam czasu żeby do Was zaglądać:-( Masakra jakaś z tą pracą:-
-
-(
Jakas deprecha jesienna mnie dopada:-(
Jakas deprecha jesienna mnie dopada:-(
E
edis
Gość
A u mnie depresja raczej zimowa
Cały dzień wieje jak cho..ra, pada śnieg z deszczem, już nasypane ładne zaspy. Samochód stoi mi na parkingu w pracy i jak sobie pomyślę, że przed odjazdem do domu muszę go odśnieżyć... Uciekam do roboty a potem do domku. Chyba dziś już nie zajrzę.
Aha, wszystkiego naj, naj, naj dla nauczycieli (może trochę późno, ale za to szczerze
)

Aha, wszystkiego naj, naj, naj dla nauczycieli (może trochę późno, ale za to szczerze

reklama
Hej,hej!!
Tesknilyscie?
\
pozniej poczytam co u Was teraz lece cos zjesc i m kolacje szykowc,znow nie bylo mnie od rana
.
Z ym sniegiem to nie zle co?
Brat mi pisal rano sms-a ze maja snieg,zadowolony za bardzo nie byl,bo za wczesnie!!!!
Tesknilyscie?

pozniej poczytam co u Was teraz lece cos zjesc i m kolacje szykowc,znow nie bylo mnie od rana

Z ym sniegiem to nie zle co?
Brat mi pisal rano sms-a ze maja snieg,zadowolony za bardzo nie byl,bo za wczesnie!!!!