Kania78
...
Roksaa to całuśna ta Twoja córcia :-)
A co do anty to na pewno wszystko zależy od organizmu jak na dany lek zadziała.
A z braku @ nie narzekam, bo pamiętam jak po Oliwii dostałam pierwszy to zwijałam się z bólu, i mitem jest że po porodzie nie będzie boleć. Mnie bolało z każdym okresem bardziej tyle że trwał krócej niż 7 dni.
Basieniak ja wymieniłam smoczka, i smoczka w butelce również ale się wróciły, przynajmniej wiem dlaczego ;-)
A jak Ty dajesz sobie radę z Dwójką Maluszków?
Gabi jakaś niewyraźna, nie wiem czy coś ją nabiera, czy pogoda tak na nią działa.
Na bujak dałam na chwilkę by łóżko pościelić a Ona w ryk, na rączkach w ryk, położyłam na podusi, dałam smoka i znów zasnęła.
Ochrypnięta jest paskudnie, z tego płaczu :-(
Idę herbatę sobie zaparzyć.
A co do anty to na pewno wszystko zależy od organizmu jak na dany lek zadziała.
A z braku @ nie narzekam, bo pamiętam jak po Oliwii dostałam pierwszy to zwijałam się z bólu, i mitem jest że po porodzie nie będzie boleć. Mnie bolało z każdym okresem bardziej tyle że trwał krócej niż 7 dni.
Basieniak ja wymieniłam smoczka, i smoczka w butelce również ale się wróciły, przynajmniej wiem dlaczego ;-)
A jak Ty dajesz sobie radę z Dwójką Maluszków?
Gabi jakaś niewyraźna, nie wiem czy coś ją nabiera, czy pogoda tak na nią działa.
Na bujak dałam na chwilkę by łóżko pościelić a Ona w ryk, na rączkach w ryk, położyłam na podusi, dałam smoka i znów zasnęła.
Ochrypnięta jest paskudnie, z tego płaczu :-(
Idę herbatę sobie zaparzyć.
skasowałam sobie posta
az dziwne

. Gabrysia zaskoczona, nie wiedziała co się dzieje, ale chyba jej się podobało. Tylko trudno ją jeszcze jest zainstalować, bo nóżki nadal lekko zgięte i próbuje je włożyć razem na jedną stronę
Co do fotelika samochodowego to Ethan zawsze sie buntuje jak go wkladam ale jak tylko zawiesze zabawki jest ok. Wiem ze nie lubi tam siedzie
A sasiad na ciasno parkowal