Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jedno kiwi zjedzone. A dopiero 12 jest. Wczoraj kleszcza miałam bo mi się chciało na grzyby chłopców zabrać. Dobrze że nasz wózek terenowy się świetnie sprawuje w takich klimatach. Mąż wygoił nogę i postanowil dzisiaj zaczać pracować, czyli do piątku jestem sama z bobasami. A od poniedziałku rozpoczynamy obowiązkową zeróweczkę. Chyba się bardziej stresuje niż Antoś. Najgorsze to odprowadzanie i przyprowadzanie b nie chcę Ignasia budzić i ciągnąć go z nami te 1,5 km. Więc będzie zostawał z babcią. Nie wiem czy dam radę tak wczeście rano wstawać przez najbliższych kilkanaście lat...
w przeciwieństwie do brata, bo jak Matik jadł to on i wszystko wokół było w jedzeniu
głównie przez to że prezes miał zapędu do samodzielnego jedzenia bardzo wcześnie.

bo nieraz tak śpiewa że mamy ubaw po pachy, ale jak ją chcę nagrać to cisza spokój i opanowanie...że niby ona nic..

gadulec pierwsza klasa:-)

co ta mama się ze mną miała to aż strach pomyśleć, jej też serce pękało zostawiać mnie taką zapłakaną. Mam nadzieję, że Emilka będzie dzielnie znosić rozłąkę ze mną.