Dziewczyny zaglądam co kilka dni bo zupełnie nie mogę się z czasem ogarnąć.... w październiku wracam do pracy i z mała spędzam jak najwięcej czasu żeby się nią nacieszyć

jak ma drzemkę to gotuje i coś ogarniam a że ostatnio śpi na spacerze albo jak jedziemy na zakupy to już ten czas spania w domu się kurczy.... od kilku dni jeżdżę na rowerze (stacjonarny mi już wychodził bokiem to kupiłam nowy górski) także molestujemy moją mamę i nam zostaje czy w weekend na parę godzin czy wieczorem na 2 h z małą jak ją położymy i jeździmy

raz z mężem raz z siostrą
z głowy piszę wiec wybaczcie bo ja sklerotyczka straszna
Betina ja też bym chciała ugotować ale nie mam dojścia do "dobrego" mięsa - z takiego dlikatesowego to nie chce na razie, z resztą jak u
Aguli mała częściej zjada pół słoiczka niż cały...
Ktoś pytał o mięsko: wczoraj dałam pierwszy raz jarzynki z królikiem gerbera
Ewciulek i jak podałaś ten gluten w końcu?? ja nie mam pojęcia jak to ugryżć.... także póki co kupiłam jabłuszka z kaszą manną gerbera ale jeszcze nie dałam... bo ja z kolei
Truskaffka słyszałam żeby dać do 6 miesiąca....
właśnie młoda wstała... moje dziecko szybko śpi
Zuzkon widziałam coś o nowym foteliku, młody się nie mieści??? recaro masz tak jak ja - rozsunęłaś go już całkiem??? bo pola troche dłuższa od kuby, rozsuneliśmy i jest super

a co do nowych zabawek ja małej wczoraj sprawiłam - Grający uczący i książeczkę rymowanke z fisher price - młoda zachwycona

z takich grających mamy jeszcze budzik akuku z fp i super - pola nawet już takim pokrętełkiem sama operuje i guzika próbuje wciskać
Anka bez auta jak bez ręki mnie nie musisz mówić a myślę że to 9 kilo to bardziej w ramach bezpieczeństwa w samochodzie także wsadzaj ethana i w drogę!!! doczytałam o maxi cosi
Liluu teraz rzeczytałam o tym wtorku

zresztą zaraz muszę pakować mała i jechać do balic bo ciotka dom buduje a mieszka 200 km stąd także doglądam różnych rzeczy... dbaj o siebie, prosze nie zapominaj o badaniach!!!!!! taki ciśnieniowy holter Ci mieli zakładać?? dawaj znać czy będzie ta tomografia, a z psychiatrą to raz dwa na wizytę!!! już Ci powiedziałąm że masz dwójkę dla której musisz być sprawna!!!! super że kuzynka odpoczywa a z wujkiem... no cóż musisz być przygotowana na wszystko...
Asinka nie do wiary jaka ninka silna!!
Żabka jak Arturek??? lepiej coś?? gorączkuje??? co do żebów to ja nie widziałąm a lekarka mói że idą i w sumie mała jakaś marudna...
wiem że już poruszany był ten temat ale nie zakodowałam -które maści najlepszxe na żabkowanie jak coś???
Truskaffka 100 lat dla Melki!!!
Agula miło Ci widzieć

a propos Makunia, Królowa Dramatu, Martuśka, Kniusia, nie wspominająć już o Kociątce czy szczebiotce - dajcie chociaż znak życia
zaraz dokończe bo mała głodna