Madzia_83
Fanka BB :)
Truskafffka rosną nasze dzieciaczki
nie obejrzymy się a będą biegać, strasznie szybko czas leci.
Basieniak super Piotruś waży
ja czasem bym wolała żeby mój Mariuszek był spokojniejszy
Jasiek późno zaczął się przemieszczać, ale posadzony siedział stabilnie jak miał pół roku, a młodszy zupełne przeciwieństwo, wszędzie go pełno i oczy szeroko trzeba mieć otwarte. U nas nie ma problemu z jedzeniem kaszki, obiadku czy deserku, mały zjada duże porcje a i tak kiepsko przybiera na wadzę, pani doktor stwierdziła że na razie nie ma co się martwić bo Mariuszek strasznie ruchliwy, więc ma chyba szybką przemianę materii
Kaniu u nas nocki też ostatnio kiepskie, Mariuszek często się budzi i śpi niespokojnie. W dzień nie ma kataru i wieczorem jak zasypia też, a nad ranem ok 3-4 nos mu się zatyka i ma wtedy problem ze spaniem. Mam nadzieję że te objawy u Gabrysi to przez ząbki, a nie jakaś kolejna infekcja. We wrześniu intensywnie pracowałam może dlatego czuję się zmęczona. Kaniu super tort
Ewciulek z raczkowaniem to się nie martw, nasz na razie próbuję stawiać pierwsze kroczki na czworaka
głównie też się buja, a przemieszcza się czołgając.
Anka pozazdrościć Ci takiego wesołego życia
moje koleżanki się porozjeżdżały
choć teraz na osiedlu poznaję nowe mamy
Jasio ma takiego przyjaciela Maska ze żłobka i ostatnio częściej spotykam się z jego mamą
fajna babeczka. W przedszkolu Jasio też ma nowego kolegę
, który ma młodszego brata o 2 tygodnie młodszego od Mariuszka
i okazało się że chłopcy z rodzicami mieszkają na naszym osiedlu
mama Wojtusia i Krzysia też bardzo fajna więc mam nadzieję że poza przedszkolem też będziemy się spotykać
. Nasz raczej nie woła
od razu zaczyna płakać
U nas dziś pogoda nie najgorsza, Mariuszek teraz śpi, więc pewnie jak wstanie pójdziemy się przejść. Mały dziś miał atak histerii jak włożyłam go do bujaka, raczej był śpiący i zazwyczaj w bujaku usypia w dzień, a dziś krzyczał na całego, w końcu włożyłam do łóżeczka i się uspokoił.
Basieniak super Piotruś waży
Kaniu u nas nocki też ostatnio kiepskie, Mariuszek często się budzi i śpi niespokojnie. W dzień nie ma kataru i wieczorem jak zasypia też, a nad ranem ok 3-4 nos mu się zatyka i ma wtedy problem ze spaniem. Mam nadzieję że te objawy u Gabrysi to przez ząbki, a nie jakaś kolejna infekcja. We wrześniu intensywnie pracowałam może dlatego czuję się zmęczona. Kaniu super tort
Ewciulek z raczkowaniem to się nie martw, nasz na razie próbuję stawiać pierwsze kroczki na czworaka
Anka pozazdrościć Ci takiego wesołego życia
U nas dziś pogoda nie najgorsza, Mariuszek teraz śpi, więc pewnie jak wstanie pójdziemy się przejść. Mały dziś miał atak histerii jak włożyłam go do bujaka, raczej był śpiący i zazwyczaj w bujaku usypia w dzień, a dziś krzyczał na całego, w końcu włożyłam do łóżeczka i się uspokoił.
Ostatnia edycja:

ale faktycznie jak się za szybko przemieszczam, znikam jej to wołać zaczyna po swojemu i marudzić. No chyba że jest z nią wtedy tatuś/braciszek to jest usatysfakcjonowana
przez dzień nic, wieczorem na wszelki wypadek jej przedmu****ę nochala, ale czysty ma. A nad ranem jej w nosie chlupie