reklama

Marzec 2013

lliluu ja do dziś tęsknię za moim dziadkiem, który praktycznie mnie wychowywał. zmarł jak miałam 9 lat. na samą myśl o tym, jak bardzo mi go brakuje rozklejam się. ale wiem, że jest gdzieś tam, w lepszym miejscu i wie jak bardzo go kocham.
nie obwiniaj się o nic. On na pewno też by tego nie chciał i wierzę, że sypnął by jakimś żartem z rękawa, żeby Ci humor poprawić i odciągnąć od tych złych myśli. Na pewno chciałby, żebyś się uśmiechała i zrób to dla niego, bo na pewno gdzieś obok jest. a już na pewno w Twoim Sercu

reklama
A jak kochani z prezentami na Święta? macie jakieś pomysły?:)
U nas data 1 listopad pamiętna nie tylko ze względu na owe Święto, ale pierwszy raz Nasz Olek z rana sam w łóżeczku usiadł :)

cześc dziewczyny.
Przepraszam za nie pisanie ale nie będe się dużo udzielała. Niestety zachorowałam. Niby głupia choroba ale raz mogła mnie zabić ( to paskudnie brzmi). Wtedy miałam to gdzieś ale teraz mam dla kogo żyć. A ta durna choroba to pokrzywka. Straszna atakuje mi całe ciało i gardło. Tak było 2,5 roku temu. Nikt nie widział skąd się wzięła. Minęła mi po 7 miesiącach tak o bez przyczyny. Trafiłam do szpitala nawet bo miałam szok anafilaktyczny. Potem trafiłam na arelglogie do kliniki w Katowicach. Mnustwo badań i nic. Nikt nie wiedział z kąd i po co. Niestety wróciła i się z nią zmagam od rana do wieczora i w nocy. Swędzi jakby mnie ktoś żywcem na stosie palił. Jestem w trakcie diagnozowania na helikobakter i lamblie. Mam nadzieję że minie bo się bardzo boje.
A u Alexa ok. Nadal nie raczkuje i nie chce sam siadać ale generalnie ok.
Pozdrawiamy was serdecznie i trzymajcie się ze swoimi maluszkami :*

ps: basiatoja ja kupiłam dzisiaj na św to : K's Kids, Jestem Szefem, Dinozaur z piłeczkami - K's Kids - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

Hej Dziewczyny!
Wpadłam na chwilę... i to z małym ogłoszeniem. Wraz z zaprzyjaźnioną blogerką rozkręcamy projekt mający na celu promowanie kreatywnych zabaw z maluchami. Projekt nosi nazwę Samo_się i przeczytać o nim można na blogu Projekt Samo_się oraz na FB https://www.facebook.com/pages/Projekt-Samo_się/641466139207938 . Ruszamy już jutro, a oprócz pomysłów na fajne zabawy będzie można co nieco wygrać. Jeśli będziecie miały chwilę czasu to zapraszam do lektury bo naprawdę warto.

Buziaki dla Was!!!

Hej :)
Witamy po weekendzie:) Groby odwiedzone, rodzinki też :) Szkoda tylko,że weekend tak szybko mija:(
Wczoraj Nikolka miałą tylko jedną drzemkę 40 minutową w ciągu dnia i wytrzymała do 20 , jestem z niej dumna:) Wczoraj jak ją dziadek zobaczył, to nie mógł się napatrzeć jak ona się rusza,że w miejscu minutkę nie usiedzi, ja to się boję ją nawet na ziemi czasem zostawiać , bo pieronica tak lata ,przekręca się i raptownie siada ,że nawet i o ławę się uderza, więc zabardzo się na jakimś zajęciu nie mogę skupić , bo tylko słyszę jak coś upada i lece do niej , już łepetynę sobie z 5 razy w ciągu weekendu obiła.....miałyśmy tylko problem z kupką bo robiła takie twarde bobki, ale wczoraj po południu już zrobiła normalną i dziś też, także już ok:)
Noto opisujcie co u Was? Ank tak myślałam ,że właśnie w ten weekend wracasz:)

Bry.
Lillu
strasznie mi przykro z powodu śmierci Chrzestnego :-( Piękny wiersz, naprawdę się wzruszyłam. Mam nadzieję że przetrwałaś w piątek, nie daj się depresji i nie obwiniaj się, to nie Twoja wina !!! Nikogo !!!
Basiatoja póki co nie myślałam o prezentach świątecznych.
ANka ogarniaj się, ogarniaj :-)
Nimitii współczuję choroby, mam nadzieję że znajdą w końcu przyczynę tek pokrzywki i uda się to zaleczyć.
Makunia powodzenia !!!
Ewciulek najbezpieczniej jest na ziemi, choć moja co chwilę jakieś guzy ma ze zderzeniu z wanną, ścianą, drzwiami, podłogą, nieuniknione !!!

Weekend za szybko minął, na rozjazdach ale na cmentarzu w taką pogodę jak u Nas była to za długo nie pobyliśmy. Od rana mam nerwa, mama ma dziś zabieg więc jak możecie, trzymajcie mocno kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry