Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jula - ja mam w środę wizytę już się nie mogę doczekać... a z drugiej strony wiem, że gin będzie zły, bo nie zrobiłam sobie USG nerek:/ ale trudno, zrobie za 2 tygodnie
czesc dziewczynki.
Nie bylo mnie tu 2 dni, dzisiaj nadrabiam was a tu takie smutne wiadomosc normalnie az sie podlamalam a jak zaczynalam was czytac to mialam wam pisac ze sie zastanawiam czy ze mna jest aby napewno wszystko w porzadku bo ja jestem jakos dziwnie spokojna a to moja 1 ciaza i wiadomo jak mnie cos zaboli albo zle sie poczuje to sie martwie i zastanawiam czy wszystko jest ok ale jakos nie czytam niczego na necie zeby sie nie denerwowac niepotrzebnie tylko z kalendarza ciazy co tydzien przeczytam co w danym tygodniu zmienilo sie u dzidzusia. A tu jak doczytalam ze kolejne dziewczyny nas opuszczaja to mi sie strasznie przykro zrobilo dzisiaj jeszcze jakos tak na wysokosci pepka po prawej stronie zaczelo mnie tak dziwnie kuc i jeszcze ostatnio mam koszmary a dzis snilo mi sie ze mialam corke i rodzina przyszla i przyszedl moj tesciu ktory nie zyje zobaczyc wnuczka i tak jakos mi sie wszystko tak na jeden dzien sklada i zaczelam sie marwic czy to nie jakies ostrzezenie ten sen czy cos
Gosiulek, sunshine przykro mi bardzo trzymajcie sie jakos chociaz domyslam sie ze to trudne w tej sytuacji. Oby jak najszybciej znow wam sie udalo i szlo bez zadnych komplikacji do samego konca. Sciskam i powodzenia zycze.
Ja mam kolejna wizyte za tydzien w piatek i juz sie nie moge jej doczekac zeby zobaczyc malenstwo i zeby pani doktor uspokoila mnie troszke ze jest wszystko ok
Jula, ja też mam w poniedziałek mamy zrobić usg genetyczne więc stresuję się okrutnie. No ale powtarzam wszystkim wokół że po prostu dowiemy się że jest wszystko okej z Fasollinim. Musi być. No i zabieram mojego S., mam nadzieję że będzie mógł w końcu zobaczyć "na żywo" nasze dziecię. Tego się doczekać nie mogę
Gosiulek i sunshine nie wiem, co mam powiedzieć.. Bardzo mi przykro i ściskam Was mocno:-(
Jula ja też mam wizytę w poniedziałek i nie mogę się już doczekać. Szkoda tylko, że później cały dzień w pracy. Dzisiaj byłam nie do życia, nie wiem czy to przez pogodę, czy przez co ale usypiałam na stojąco. Nawet z łóżka mi się nie chciało wstawać
Witam Was Kochane.
jestem tu świeżutka... ale szukałam forum Marcowego nie tylko tu i wiecie, że gdzieniegdzie jeszcze ich nie ma bo Moderatorzy nie zakładają wątków tak wcześnie...??
ja tam nie wiem jak to "wcześnie" skoro my zaczynamy dziś... 11 tydzień
mam nadzieję, że mimo wszystko.... dotrwamy tu do Marca 2013
:-)
Gosia i Sunshine.... Przykro mi niezmiernie....
kiniusia - to rzeczywiście długo do wizyty.... ale dasz radę
daga - chyba w ciąży to właśnie często są takie wyraziste i głupie sny... ja też już kilka takich miałam... mi sie śniło, że mam syna, aż zajrzałam mu pod pieluchę, żeby się upewnić....
birminka - witaj na marcowym wątku
tutaj to widziałam już nawet kwietniowy :-)
natalia - ja też mam USG w środę - ale trochę się trzęse przed tą przeziernościa karkową
a ja dzisiaj jakoś lepiej - tylko rano mnie rzucało... i wyczytałam, że za tydzień kończe I trymestr, co mnie bardzo cieszy....
daga no wyraziste sny w ciąży są chyba często. Ja w poprzedniej nie raz zrywałam się ze snu i wołałąm żeby mąż np okno zamknął czy coś innego bo coś mi się śniła Teraz też już raz się zrywałam i zdąrzyłam przebiec pół sypialni bo przyśniło mi się coś że mała się obudziła i jakimś cudem stoi przy naszym łóżku w rogu. Generalnie mam w ciąży takie sny że budzę się i jestem przekonana, że to się dzieje. I generalnie chyba więcej snów pamiętam... agula a Ty chodzisz prywatnie do gina czy gdzieś tu niedaleko państwowo. Ja w poprzedniej ciąży myślałam, żeby pójść też państwowo co by chociaż badania mieć za darmo ale raz, że nie mam tu nikogo kto by mi kogoś polecił a zawiodłąm się już na wielu państwowych ginekologach a dwa, że jak gdzieś próbowałam to taki termin dostałam, że dałąm sobie spokój... Co prawda teraz nie wiem czy mi się chce tak do dwóch chodzić ale może jakbym miałą ogoś z polecenia...
basieniak - ja chodzę do mojej pani dr prywatnie (na Bielanach na Kasprowicza), ale mam tez pakiet w LuxMedzie, a tam jak się okazało przyjmuje mąż mojej gin, więc tylko wpadam do niego i on pyta co potrzeba, wypisuje i tyle
jeśli chcesz coś na NFZ to może spróbuj w Medycynie Rodzinnej na Wrocławskiej... oni sa częścią Luxmedu, więc lekarzy muszą miec dobrych... a jak mówisz, że wizyta ciążowa to szybsze terminy są... ja tam chyba byłam na zdjęciu szwów po Mai....
wiem, że koleżanka chodziła na Czumy i tez sobie chwaliła - jak chcesz mogę ją zapytac o nazwisko lekarza....
a Ty w której okolicy mieszkasz??