Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale jak mam wizyte , nawet jak chodziłam nie bedąc w ciąży, robił mi zawsze usg , a w ciązy dodatkowo zdjęcie daje ;-)Nie uważam też że na lekarzu nie powinno sie oszczędzać. A dlaczego by nie skoro można? Inna sprawa jeśli nie masz dobrego lekarza na nfz ale jeśli nie ma różnicy to po co przepłacać, za tą kase
Ja płacę za każdą wizytę 80 zł i dostaje zawsze kilka zdjęć. i Każda wizyta do końca ciąży będzie mnie tyle wynosiła, chyba że chciałabym jakies 3d czy cuśKrólowa Dramatu chodzisz prywatnie i nie płacisz za wizyty i badania??? dobrze zrozumiałam? To u Nas niemożliwe...
A ile u Was prywatnie gin bierze za wizytę z usg??? (pytanie do wszystkich :-))
A ja chodzę do gina prywatnie mimo tego, że ten sam przyjmuje na NFZ. Ja widzę niestety różnicę. Na NFZ u nas wizyta trwa kilka minut, trzeba się umawiać na USG osobno i czekać od wizyty dwa tygodnie na USG. A tutaj pójdę, od razu mam USG na lepszym sprzęcie, dodatkowo zdjęcia i wizyta trwa jakieś 20-30 minut a nie 5 minDla sprostowania, to, że na lekarzu nie powinno się oszczędzać to słowa Patrycji.
A ja się w pełni zgadzam z Tobą Madziu , gdyby ten lekarz przyjmował na nfz to chodziłabym na nfz, bo po co przepłacać, a czy prywatnie czy na nfz to ten sam człowiek przecież. Pierwszą ciąże prowadziłam u innego lekarza na pierwszej wizycie byłam prywatnie, potem zaczęłam chodzić na nfz, bo nie widziałam różnicy. Teraz nie mam takiej możliwości. Najważniejsze, żeby ufać lekarzowi i wybrać takiego, który nam odpowiada i tyle w temacie.
Mnie wczoraj mężuś i rodzice zabrali na jeziorko i nie mogłam się oprzeć żeby się pomoczyć troszkęA jak sobie radzicie w te upały? Czy można pływać w jeziorze na początku ciąży? Byłam wczoraj z Piotrusiem nad jeziorem i tylko do kolan wchodziłam do wody ale na słońcu było mi słabo i głowa mnie bolała.
No i siostra mi mówiła że nie ma co na lekarzach oszczędzać...