Kania78
...
Bry...
Marcia zatem sprawnego pobierania krwi :-)
Królowa Dramatu ja miałam robioną zaraz na pierwszej wizycie.
Witaj Sylwcia :-)
Kociatka słyszałam z opowiadań znajomych ze w wodzie jest lepiej rodzić, szkoda że u Nas w szpitalu nie ma takiej opcji :-)
Basieniak widzę, że Ty też swoje przeszłaś po porodzie :-(
Natalia to super, że dr taki pewny płci, gratuluję i cieszę się że wszystko jest w porządku.
Agula taką samą piłam także też polecam po porodzie :-) A śpiączka jak najbardziej normalna :-)
Póki co miłego dnia :-)
Marcia zatem sprawnego pobierania krwi :-)
Królowa Dramatu ja miałam robioną zaraz na pierwszej wizycie.
Witaj Sylwcia :-)
Kociatka słyszałam z opowiadań znajomych ze w wodzie jest lepiej rodzić, szkoda że u Nas w szpitalu nie ma takiej opcji :-)
Basieniak widzę, że Ty też swoje przeszłaś po porodzie :-(
Natalia to super, że dr taki pewny płci, gratuluję i cieszę się że wszystko jest w porządku.
Agula taką samą piłam także też polecam po porodzie :-) A śpiączka jak najbardziej normalna :-)
Póki co miłego dnia :-)
Ostatnia edycja:
Kochana, Twoj brzuch zalezy od ulozenia dziecka, a nie tego, ile jesz. Ja tez mam wielki, taki na 6 miesiac. I co? Tak mi dzieci sie ukladaja, przynajmniej nie mam zaparc i mniejszy ucisk na wszystkie narzady. I gratuluje zdrowego syneczka:-)
Masaz olejkiem rewelacja, jak maly probowal wychodzic nikt mnie nie cial. Ok 37 tc zaczyna sie takie masaze, zeby wczesniej nie wywolac porodu. W Europie Zach (mieszkalam kilka lat) to standard, zacheca sie do tego kobiety i naciecia sa rzadkoscia. Bardzo polecam porod w wodzie, naprawde pomaga i idzie szybko.
Najwazniesze ze przeszlo.
nie wiem od czego.tez mam glupie sny.ostatnio mnie zombi gonilo
a nie ogladalam zadnych horrorow.i moge spac caly dzien