reklama

Marzec 2013

to troche starszy bombel od mojego...:) niemoge sie doczekac kiedy zobacze go po raz pierwszy. Maz chcial isc ze mna na usg zastanawiam sie czy go wpuszcza.. :(

reklama
bo rózni lekarze są...
raz jak byłam u lekarza to babka powiedziala a po co facet przy wizycie i rozmowie... :/
a u innej babeczki jak mialam zabierz zamrazania nadrzerki a pozniej rozmawialam o mozliwosci ciazy i w ogole o antykoncepcji taki wyklada zrobila to kazala wejsc partnerowi :)

a to usg bylo by dopochwowe to chyba nie mieli by przeciwskazan

CO?????????????????????
Przecież to Ty płacisz za lekarza...nawet idąc z NFZ masz takie prawo! Z Twoich składek to idzie!!!!!!!!!!!
Lekarz jest dla Ciebie a nie Ty dla lekarza....matko, musieli by mi tak powiedzieć!

Ja betę dziś zrobiłam po raz drugi. Na wynik muszę czekać do wtorku i więcej już robiła nie będę. Swoją drogą to badanie coraz popularniejsze się robi...
Ja mam nadzieję, że mój luby będzie mógł zobaczyć na którymś usg naszego szkrabka :)

Aniulka cholera, zmień przychodnie, nie ma rejonizacji, zgłoś skargę jak trzeba. Przecież to paranoja!
Ja w poniedziałek złożę podziękowania swojemu ginkowi, kurde, wspaniały jest!

Ja nie byłam przy pierwszej ciąży z partnerem bo takowego nie miałam....ale teraz jak najbardziej. Idę z mężem i córką! :)))

corazon u tej baby ( babo chłopa nie bylam chyba juz z rok) a chodzialm bo bylo najblizej ale byla ogolnie nie mila..A teraz chodze do przychodni przyszpitalnej... :)

reklama
Ja raz trafiłam na takiego co to się w przedsionku rozbiera i on jeszcze z gołym tyłkiem zaprasza do biurka na rozmowę...co za chamstwo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry