Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to troche starszy bombel od mojego... niemoge sie doczekac kiedy zobacze go po raz pierwszy. Maz chcial isc ze mna na usg zastanawiam sie czy go wpuszcza..
bo rózni lekarze są...
raz jak byłam u lekarza to babka powiedziala a po co facet przy wizycie i rozmowie... :/
a u innej babeczki jak mialam zabierz zamrazania nadrzerki a pozniej rozmawialam o mozliwosci ciazy i w ogole o antykoncepcji taki wyklada zrobila to kazala wejsc partnerowi
a to usg bylo by dopochwowe to chyba nie mieli by przeciwskazan
CO?????????????????????
Przecież to Ty płacisz za lekarza...nawet idąc z NFZ masz takie prawo! Z Twoich składek to idzie!!!!!!!!!!!
Lekarz jest dla Ciebie a nie Ty dla lekarza....matko, musieli by mi tak powiedzieć!
Ja betę dziś zrobiłam po raz drugi. Na wynik muszę czekać do wtorku i więcej już robiła nie będę. Swoją drogą to badanie coraz popularniejsze się robi...
Ja mam nadzieję, że mój luby będzie mógł zobaczyć na którymś usg naszego szkrabka
Aniulka cholera, zmień przychodnie, nie ma rejonizacji, zgłoś skargę jak trzeba. Przecież to paranoja!
Ja w poniedziałek złożę podziękowania swojemu ginkowi, kurde, wspaniały jest!
Ja nie byłam przy pierwszej ciąży z partnerem bo takowego nie miałam....ale teraz jak najbardziej. Idę z mężem i córką! ))
corazon u tej baby ( babo chłopa nie bylam chyba juz z rok) a chodzialm bo bylo najblizej ale byla ogolnie nie mila..A teraz chodze do przychodni przyszpitalnej...