Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
.Hey kobietki .Mało brakowało a zostałabym mamą styczniową. W zeszłym tygodniu w środę zaczęłam rodzić. Wylądowałam w szpitalu z regularną akcją skurczową co 7-10 minut i szyjką skróconą na 2 cm. Poza tym zrobiło się rozwarcie na 2 palce:-( Lekarzom udało się zatrzymać poród. Leżałam 3 doby pod kroplówką a teraz jestem cały czas na lekach podtrzymujących i mogę tylko leżeć. A wszystko to wina przeciążenia. Nie miałam jak Wam dać znać bo z telefonu posty się nie wpisywały, także jak coś to niech któraś da mi swój numer to zawsze tego smsa napisze. Nie spodziewałam się, że tak może być. Pakujcie torby do szpitala i niech leżą w razie w. Oczywiście nie życzę nikomu takich przejść, trzymajcie wasze dzidzie w brzuszkachbuziaki dla wszystkich i proszę uważajcie na siebie, bo ja miałam tyle szczęścia, że się udało zatrzymać. A i jeszcze anemia mi wyszła, masakra. poczytam co u was na spokojnie

ja mam wszystko z PenatenDziewczyny jeśli chodzi o kosmetyki dla maluszka(np.oliwka,szampon,płyn do kapieli,mydełko...) to kupujecie raczej wszystkie jednej firmy ? czy różne??
przy Laurze nie uzylam ani razuTeraz z serii głupich pytań
powiedzcie jak z pudrem? Tego używa się przy każdym przewijaniu ? Nigdy jeszcze żadnego dziecka nie przewijałam
![]()
bole w gornej czesci kregoslupa przewaznie sa wywolane z przesuwaniem sie srodka ciezkosci ciala. Wiadomo brzuszek idzie do przodu wiec i srodek sie przsuwa. Ja tak mialam nim poszlam na masaze, teraz odpukac nic nie boliDziewczyny nie mam sil na siedzenie przy kompie, dlategochoc chetnie bym was nie zaniedbywala to pewnie mi się to nie uda. Plecy mniebola okrutnie, ale na gorze, nie przy kosci ogonowej. To pewnie od różnorakich pozycjido spania. Nocki mam do bani, ranki również. Maly potwor chce mnie wykończyć… atu jeszcze się mecz 2 miesiace…… eh…

No nie... teraz mi zdżarło posta!
zdejmujesz brudną pieluchę, wycierasz pupę nawilżanymi chusteczkami (ewentualnie myjesz wodą), nakładasz krem (ja daję go przy każdym przewijaniu, żeby nie dopuścić do odparzeń, ale nie trzeba tak często) i zakładasz czystego pampka
:

byc moze pogoda jej nie odpowiada. Na dzieci tez dzialakurde mala dzis nie do zniesienia, ciagle marudzi. wiem ze nudno jej w domu ale to chyba zeby czy cholera wie co... nie wyrabiam