reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

ewelinka moje dziecko nie jest spokojne. wczoraj chcial mi zebra polamac. moj czul to na swoich plecach i byl w szoku co sie tam dzieje:shocked2:
makunia dobre ze juz wszystko w porzadku z mezulkiem:)

reklama
Cześć dziewczynki, trzymam kciuki za wszystkie leżące na patologii i te przeterminowane!!!

Ja się czuje dobrze, nic oprócz śluzu od wczoraj (duża ilość, bardzo gęsty) ale podobnie jak u Ciebie Żabka czysty, biały raczej nie wskazuje na poród.. no może lekkie skurcze od dołu brzucha...

Pogoda dziś beznadziejna:( byłam w laboratorium krew na morfologie oddać, miałam robić elektrolity i krzepnięcie ale położne powiedziały mi w szpitalu, że szkoda pieniędzy bo i tak anestezjolodzy "świerzutkich" potrzebują i wymagają także robią na miejscu.

Wiem, że to nie ten temat ale jestem na zakupie niańki elektronicznej i się zastanawiam czy jej nie doinwestować i nie kupić z monitorem oddechu - co myślicie???
Monitor Oddechu z Nianią Elektroniczną AC401

Cześć dziewczyny.

Aspirynko gratuluję synusia :)
Herbata bardzo Ci współczuję, ja bym się zdecydowała na cc.
Ewelinka też mi się wydaje, że nawet jakby skakać, chodzić po schodach itd. to dzidziuś i tak wyjdzie kiedy mu się spodoba
nimitii dalej kciuki trzymam
Asinko85 śniło mi się, że na forum pisało, że urodziłaś, więc może się sprawdzi :)
truskafffka podziwiam Cię, że jeszcze masz siły tak szaleć:)
banankowa oby teraz już doszło do finału
Makuniu obyś dotrwała, a nawet do poniedziałku, bo Tobie też tak jak i mi zależy na 18-tym prawda?
Królowa może malutka się ciśnie na krocze i dlatego

Ja postanowiłam wywalić już zimowe rzeczy z szafy, wtedy wiosna już nie będzie miała wyjścia i przyjdzie, a zrobiłam sobie ostatnio wiosenną wyprawkę i jestem zadowolona, nie ma to jak nowe ciuszki :D

ulka to mnie nie pocieszylas:-(ja tu licze na cud ze cos sie ruszy;-)a kostki mi sie zrownaly z lydkami:shocked2:tak jeszcze nie mialam na szczescie cisnienie w normie:)

Ulka na prawdę trzymam za Ciebie kciuki żeby ruszyło!!!! najwyższy czas!!! z kostkami mi się trochę poprawiło choć dzisiaj znajoma powiedziała mi że mam palce jak fiona:p ze shreka a wydaje mi się, że jest lepiej niż było:p

Hey mamusie,

troszke mnie nie bylo, u nas wszystko oki. 2 marca, w sobote mialam babski wieczor z psiapa, byla lasagne i kupa smiechu do rana, pozniej wykorzystalam caly limit internetu i do piatku bylam w zasadzie odcieta od swiata. nadrobilam Was kochane, ale trudno mi odpisac. Teraz bede na biezaco :tak:

Dzidzia zdrowa, ja poki co jeszcze aktywna, choc zauwazylam, ze "nabieram" wode i nie chodzi o ta w ustach :tak: wczoraj zaczelam 38 tydzien no i teraz czeka mnie juz tylko KTG 31 marca, o ile dotrwam. W srode ostatnie pranie no i jestem juz przygotowana na przyjscie mojego szczescia ;-) a i hormony sie znowu odzywaja, trace cierpliwosc i mam wahania nastroju...

jeszcze raz serdecznie gratuluje wszystkim szczesliwie rozpakowanym mamusiom :tak:

czesc u mnie nadal nic, nawet skurczy nie czuje, wczoraj wieczorem troche brzuch mnie bolał. a skurcze miakam jak tylko siedzialam. Mąż miał ochote na piwko powiedziałam ze moze wypic bo i tak pewni nic z tego. no i mialam racje... teraz leze chwilke, bo juz mieszkanie sprzatnełam, ubrania w szafkach poukladane, obiad przygotowany tylko czekac do 16...

reklama
Do góry