Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
.
. Daj znać, jak tam po KTG.

A właśnie, macie jakieś wieści od tulipanki? Ciekawe, czy już urodziła...

deizzi ale ja jestem przed ewelina. termin mam na 23.03;-)
Jak to dobrze, że do tego 18-go zostały jeszcze tylko niecałe 4 godziny.
My dziś byliśmy na spacerku w parku i naprawdę dobrze nam to zrobiło. Potem pyszny obiadek, kawka i ciasto... oj delektowałam się dziś kopytkami z sosikiem, bo wiem, że takiego zestawu to w najbliższym czasie już nie zjem.
Królowa, kto wie, może będziesz miała mało bolesny poród... Taki poród-marzenie. Daj znać, jak tam po KTG.
Nimitii, kciuki mocno zaciśnięte za Alexa. Ech, nerwy mnie biorą jak czytam o tych wszystkich błędach lekarskich... Gdzie my żyjemy???
Basieniak, powodzenia jutro!! Czekamy na dobre wieści po cc :-)
Basiatoja, wytrzymałaś ??? Ty też jutro idziesz do szpitala czy czekasz na rozwój sytuacji??
Trytytka, ja się naprawdę boję, że u mnie coś się rozkręci jutro. Mam nadzieję, że pojadę do szpitala, zrobią mi KTG i odeślą do domu. Założę się, że będzie jakieś wielkie zamieszanie z powodu tej granicznej daty.
Herbata, do 27.03 jeszcze daleeeeko, do tej pory wszystko może sie wydarzyć
Deizii, faktycznie nas mało...A właśnie, macie jakieś wieści od tulipanki? Ciekawe, czy już urodziła...
Dziewczyny, macie jakiś dobry sposób na stres przedporodowy w męskim wydaniu....?![]()
No to wszystko przygotowane,spakowane...
Dziewczyny trzymajcie kciuki, boję się coraz bardziej.
Cały czas mam nadzieję,że pójdzie szybko... Ech. Przy wywołaniu może się łudzę no ale nie mam wyjścia.
Mam nadzieję,że w razie czego mój mąż zdąrzy przyjechać bo jedzie jutro z służbowo do Gdańska![]()
Numer mam zapisane w telefonie więc odezwę się do Was jak już będzie po.
Jutro mam egzamin o 16. trzymajcie kciuki.
Jak ktoras może to prosze odpiszcie mi...

jesli cos cie martwi, gnebi - pisz, bo dobrze sie wygadac!