reklama

Marzec 2013

Dziewczyny zostało nam 10 godzin do wytrzymania :DDD Ja odpoczywam na MAXA,nigdzie sie dziś nie ruszam :) hehe bo teraz to już szkoda by było jak juz tyle wytrzymałyśmy :) Zaraz wyszukam jakiś film i sobie obejrzę :)

asinka dokładam się z &&&&&, nie moge zrozumieć tych błędów jakie popełniają nasi lekarze... :(
nimiti jednak mieć taką fajną położną to skarb, ważniejsza jest podobno od lekarza.Ja też mam ugadane jedną Panią, mam nadzieję,że będzie przy porodzie...
basieniak trzymam kciuki by wszystko było dobrze i żeby maluszek szybko był z Wami :) Ja też torbę spakowałam, czekam na jutro...

reklama
Cześć dziewczynki, u mnie też niedziela leniwa - ja to nawet chciałam iść na spacer ale mój mąż mało, że poobijany (jak już wspominałam wywrócił się na lodzie) to jeszcze chyba jak wyszedł wczoraj na pole w koszulce to go przewiało... nie mam siły do tego kaleki...

Asia trzymamy kciuki za Ninkę i za Kubusia koleżanki oczywiście też!! pisz jak będziesz coś wiedziała...

Już raczej wszystkie, które zostały do 18 dociągniemy;) jedynie co to jutro bym nie chciała rodzić bo pewnie cesarek poumawianych mnóstwo!!! i kto mną biedną przy sn by się zajął:P mąż kaleka??

A ja jakoś sie nie oszczedzam. Zrobiłam pranie i zaraz wraz z mężem idziemy na spacer i do kina (pózniej nie wiadomo kiedy pójdziemy :D). Co ma być to będzie. Maluch sam wie kiedy ma wyjść na świat ;) nic jego planów nie zmieni.

asinska to obys dotrwala w spokoju do 20.

mikowata milego kinowania... korzystaj poki mozesz, co racja to racja

trytytka no to obys jutro nie urodzila. biedaczek z Twojego meza....ah te chlopy :-p

kinajka szybko zauwazyli... bez komentarza...:blink: a dobrze sie zroslo?

betina ile wazy maluch? fajnie ze ladnie je i ze nocki coraz lepsze!

basieniak tez sie boje rozstania z moja corka... ale pewnie dziadki przyjada do niej wiec nawet nie zauwazy ze mnie nie ma :-p

u mnie nadal nic, juz sie nastawiam psychicznie ze pojde na ten masaz szyjki 27.03. choc fajnie by bylo gdyby mala zrobila mi niespodzianke wczesniej i zechciala opuscic brzuch

Ostatnia edycja:
truskafffka dziękuję naprawde łatwo nie było.

basiatoja naprawdę warta była każdego grosza! kobieta nieoceniona nikt nie wierzył we mnie w szpitalu nikt! tylko ona i ja że urodzimy naturalnie! i sie udało! życzę ci aby twoja pani położna też była przy was!

herbata mam nadzieję ! jesteś dla mnie dzielna! teraz życzę ci porodu w godzinę ! :)

kinajaka mnie od razu powiedziała położna że jej chruupneło coś przy wyjściu małego stąd wiedziałam Teraz ma rączkę na temblaczku od 3 dni. A jak twoje dzieciątko to znosiło? i ty?

mikowata sama bym poszła z chęcią ale już nie te czasy ;)

a mnie dopadł bejbi blues :/ patrze na syna i jestem przerażona. Boje sie o jego zdrowie i ciągle ryczę :/ aż mi głupio bo z zasady nie byłam taka a tu masz ci los! to chyba przez ten ciężki poród.

noelka ja bym Ci radzila to niz wywolywanie. znajoma miala wywolywanie zelami i oxy przy drugim dziecku i powiedziala ze bol jest miliard razy gorszy niz naturalny porod.... a obydwa miala bez znieczulenia... ja tam wole masaz niz jakies wywolanie ktore w dodatku wcale nie musi trwac jeden dzien

Przejrzałam listę Mam i dużo nas nie zostało.

Zostały według terminów:
- madziaa21
- basiatoja
- madziarra21
- heledorka
- makunia
- mikowata
- Królowa Dramatu
- NomiMalone
- patula86
- trytytka
- Zuzkon
- Ewelinka
- Aśińska
- noelka84
- Herbata
- tulipanka
- Truskafffka
- Mru
- maryńka

Kobietki które są u nas na liście ale nie odzywają się i nic nie wiadomo: Marcia92, iza marina, marysia_85, kiri, ginusia

Z kolei: gnagna urodziła i nas nie poinformowała ma córeczke 2 tygodnie i 2 dni ma. Mrooofka - odeszły jej wody 14.03 więc prawdopodobnie już rozpakowana ale się nie odzywa.

Reszta rozpakowana :):)

reklama
kinajaka mnie od razu powiedziała położna że jej chruupneło coś przy wyjściu małego stąd wiedziałam Teraz ma rączkę na temblaczku od 3 dni. A jak twoje dzieciątko to znosiło? i ty?

chyba bez problemu to znosi. nie mogę go tylko kłaść narazie na lewy bok, bo to lewy obojczyk jest pęknięty i na brzuch tez nie moge kłaść.
jeszcze nie wiem jak sie zrosło, jutro idziemy na kontrole do lekarza to zobaczymy.
ja i córka też miałyśmy pęknięte obojczyki i żadnych następstw tego nie odczuwam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry