Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
bbf, ja nie pomoge bo sie nie znam ale moze jak powtorzysz bete to sie wyjasni. trzymam mocno kciuki!!!!!! musi byc dobrze, ale rozumiem ze poprzednie doswiadczenia spedzaja Ci sen z powiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badania robiłam standardowe,które nie wykazały nic :/ po jednym miałam łyżeczkowanie drugie było samoistne. Denerwuje się okropecznie, mój mąż mnie pociesza ze wszystko bedzie dobrze ale wiecie w mojej głowie już są czarne myśli ehh :/BBf a Ty robiłaś jakieś badania po poronieniach? w związku z betą nie pomogę bo nie robiłam.
Becikowe jest.
Tokso jest już refundowna.
Choć to trudne to staraj sie być dobrej myśli. Co do bety to nie pomoge bo nei robiłam, żyję w błogiej nieświadomości, ale nei powiem, dzieciątko już chiałabym bardzo zobaczyć a najlepiej być w tym 12 tyg;-)a ja podgladam plywanie, kiedys sama duzoooo plywalam
BBf a Ty robiłaś jakieś badania po poronieniach? w związku z betą nie pomogę bo nie robiłam.
Becikowe jest.
Tokso jest już refundowna.

Przechodzi po 2 nospach i buscopanie. Nalykalam sie jak dzika, ale nie bylo wyjscia.Początkowo beta HCG podwaja się w ciągu 48-72h, później tempo wzrostu spada, w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy.