reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

Cześć dziewczyny. Za oknie mamy talkie mleko że męża pojechała dzis do pracy 2h pozniej , no cóz uroki róznicy temperatór, mamy w końcu jeśień więc nie ma co biadolić.Odebrałam wyniki krwi i moczu w środę ide na wizyte zobaczymy co i jak, no i do dzidziusia pewnie zaglądać będziemy oby było dobrze bo ja juz spać nie mogę, w ogóle zrobiłam się strasznie nerwowa jakis taki lęk straszny mam w sobie od tygodnia. 29go mam połówkowe w Genomie to chyba dla tego..... Boże zeświruję normalnie, stracha mam okropnego....:-( nie wiem co sie ze mna dzieje zawsze taka twarda byłam a teraz .... szkoda gadac .

reklama
hej

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:tak:Kania, Monia bedzie dobrze!!!
U mnie za oknem piekne sloneczko i ma być 22 stopnie
Jestem w trakcie sniadanka, dzis troche pozno bo spotkalam w sklepie znajoma ktorej dawno nie widziałam:-p i tak gadalysmy gadalysmy i godzinka mineła
Włoski umyłam, córkę odstawiłam wiec porzadeczek trzeba zrobić.
Zagladne pozniej

Dzień dobry:):)

Trzymam kciuki za udane wizyty - Kania i Monia ;) Dajcie znać jak wrócicie co tam słychać u Waszych Groszków:)

Asińska - ja mam stres przed każdą wizytą... To chyba normalne, bo bardzo chcemy żeby wszystko było dobrze... Pomaga mi mówienie do Maluszka, szczególnie jak kopie, to mu mówię, że ma mocno, z całej siły kopać mamusie, najlepiej codziennie, żebym się nie martwiła... Także rozmawiaj z Groszkiem, to pomoże;)

Anka - jeszcze raz dzieki za przepis:) Miłego sprzątania w domu:p

ehh, chciałam umyć okna dzisiaj, ale mam leżeć i nic nie robić, więc może się poucze trochę:| Jakieś pomysły na to co można robić w łóżku??:p

Mniej więcej poczytałam i nadrobiłam ;-)
Szczebiotka super, ze już wróciłaś. Fajnie, że udało się Niuńkę podglądnąć, czyli parka będzie :-) Ty też we wtorek masz połówkowe? To Obie się stresować będziemy ;-)
Patula86 gratuluję udanej wizyty i podglądnięcia Maluszka :-)
Kiniusia mnie też tak kręgosłup nawala, że ani stać, ani leżeć ani siedzieć się nie da,
Monisia mam nadzieję, że przez weekend odpoczęłaś i krew dziś z rana pobrałaś?

Kociatka super wieści na temat wyników bakteriologicznych, bardzo się cieszę i mam nadzieję że weekend na wsi dodał Ci energii :-)
Ala mam nadzieję, że plamienia się skończyły? Super zdjęcie.
Patula, ANia, Betina79 widzę, ze i Was otaczają koleżanki w ciąży, fajnie bo ja też ostatnio dużo czasu przebywam w gronie ciężarnych ;-) Oby te wyniki nie były takie złe.
Agula widzę, że podobne wyniki krwi mamy i wizytę też we wtorek, będę trzymała kciuki za Twoją.
Doti i jak nauka nocnikowania? Ty to lepiej za ogródek się nie bierze, zwłaszcza za takie prace.
Żabka moja córcia jak była w brzuchu to non stop miała czkawkę, i jej to zostało. Bardzo często ją ma, a jak ją złapie z rana, to cały dzień będzie się powtarzać.
Natalia88 gratuluję udanej wizyty, ja mam jutro połówkowe, dziś tylko badania robiłam dla neurologa a zajęcie w łóżku polecam książkę, dobrą książkę.
Asińska będę trzymała kciukasy za wizytę, chyba każda z Nas się stresuje przed każdym usg.

Widzę, że temat teściów się przewinął, szczerze to wolę się nie wypowiadać na ten temat, bo po ostatniej akcji mam nerwa na nich i to wszystko. A co do relacji partnerskich to u Nas jest tak, że jak mąż chce się spotkać z kumplami to wychodzi choć rzadko, częściej grać w kosza chodzi. Od początku pierwszej ciąży był bardzo zaangażowany, wręcz przejęty a teraz trochę mniej, może dlatego że to druga ciąża. Dużo pomaga, choć często muszę mu przypominać o pewnych rzeczach, podstawowych. Mój Maluszek się rozbrykał na dobre, co mnie bardzo cieszy, ogromnie wręcz a połowa już za Nami :-) :-)

Ostatnia edycja:
Natalia w łóżku odpoczywać, czytać książkę, rozwiązywać krzyzówki, spać:-D
Kania u Ciebie równo 20 tygoni przelkeciało fiu fiuu mi minie w czwartek :) a z facetami to tak już jest jak nie przypomnisz to myśli że nie musi zrobić:-D

Ja uciekam do lekarza po L4

hej Kobietki,

Witam się poniedziałkowo, u nas pogoda dziś trochę gorsza bo słonka nie ma, ale nie pada więc zaraz się zbieramy na spacerek.
Asińska, Dziewczyny mają racje, przed wizytą zazwyczaj stresik i widzę po sobie, że nie ważne jak często bo ja niecały tydzień temu miałam a już dziś serce mi kołacze na myśl o jutrzejszym poranku.
Kania wyjazd się udał? Jak w ogóle samopoczucie? Mam nadzieję, że wyniki krwi lepsze już no i, że Oliwka wreszcie wygrała z wirusami
Ja teraz podczas pobytu w Polsce pogadałam sobie ze znajomym pediatrom i zapisał mi neosine, bierze się to tylko kilka dni a potem przerwa, a poza tym polecił ceruvit, mam nadzieję, że pomoże i u nas skończą się te wieczne katary i kaszle.
o której jutro wizytyjesz? Będę trzymać kciuki, ja od rana bo o 9 naszego czasu:-)
Monia kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po:-)
Kociatka wypoczęłaś sobie na wsi?
Zabka jak dzień urodzinowy minął?
Dobra Kobietki miłego dnia życzę, ja uciekam bo inaczej zaraz dostanę szału (napiszę potem na grupie)

reklama
Do góry