Nasz synek waży już w tej chwili ponad 2kg... a to dopiero 32t.c
Już się boję co będzie dalej, bo to nasze pierwsze dziecko
Ja na przebieg ciąży narzekać nie mogę, czuję się dobrze, mały jets bardzo ruchliwy, jedyne co denerwuje to problem z zaśnięciem :/

Ja na przebieg ciąży narzekać nie mogę, czuję się dobrze, mały jets bardzo ruchliwy, jedyne co denerwuje to problem z zaśnięciem :/
Fajnie, że już ustawiasz pokój, ja może w przyszłym tygodniu ruszę ze zmianami w Szczepcia pokoju tzn dostanie duże łóżko i szafkę, jeśli w week-end wybierzemy się do Ikea, przyszły tydzień do środy non stop coś jak nie położna i pielęgniarka to znajoma przychodzi ale akurat fajnie bo Ł robi dyżury więc będzie wracał koło 22giej dopiero:-( w każdym razie na czwartek jeszcze planów nie mam to zamówię czyszczenie dywanów i wtedy już w week-end będę mogła za przetawianie sypialni się zabrać no i kolejny tydzień już z praniem, prasowaniem i układaniem wszystkiego ruszyć tak więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem powinnam być gotowa przed wejściem w 38tydz
), ja wykapana i ide spac... Poczytalam, ale nie mam sily na pisanie, wybaczcie. Od kilku dni bardzo zle sypiam, ale wczorajsza noc byla juz koszmarna:-( Padam na twarz