Hej
Bylam z malym u alergologa, caly ranek do dooooooopy, on dostaje spazmow na widok bialego fartucha - a tu 3 wywiady, gabinety, przyjecie do szpitala (na badania), pobieranie krwi z zyly w duzych ilosciach.... Boszsz...Trzymala go moja mama, a ja prawie fajtnelam przed gabinetem
Czesc
Bzik88
Tulipanka, rozumiem, ze malutka rosnie, jest tylko nieco mniejsza. To dobrze, nie musi byc wielkomudem, byleby przybierala na wadze... Oszalalbym z tymi brytyjskimi konowalami

Slyszlam tyle o beznadziejnej opiece prenatalnej w UK, Twoje relacje to wszystko potwierdzaja

Kciukasy za to USG!
Roksaa, po odstawieniu fenka to sie czesto przenosi;-)
Zuzkon, ale nie sacza Ci sie wody? Spocilas sie tylko?
Daga, dzieki - ja to moje zelazo zazywam po przebudzeniu, con pol godziny przed jedzeniem i popijam woda. Moze za krotko trwala kuracja, stad brak poprawy. Takie fajne nocki to rzadkosc, trzeba korzystac:-)
Anka, ja tez tracilam kilogramy w oczach poprzednio - jakas 10 zeszla niemal od razu. Teraz mam +18. Spij Kobieto, kiedy bedziesz mogla sobie pozniej na takie drzemki pozwolic???
Makunia, ja tez lepiej spie

Gorzej, jak maly placze w nocy, a ja sie zwlekam zrobic mu kakao (M go przewija wtedy) - obijam sie od scian, depcze po kotach, rozsypuje i rozlewam, komedia po prostu
Marynka, ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj, odwoluje! To 1 Ci zycze!!!
Kaniu, na mnie zelazo dziala odwrotnie - biegam czesciej do toalety. Z reszta, w zadnej ciazy nie mialam z tym problemu (przynajmniej z tym...). Biore Tardyferon fol. Ja mam wizyte dopiero o 19:45, a o ktorej jest Twoja? Co do przepisow, nie mam jakis szczegolnych, po prostu zastepuje kurze jajka przepiorczymi (1 kurze to ok 5 przepiorczych), a krowie mleko kozim (np w buleczkach, zamiast smietany do zupy, itd), oliwa lub olej zamiast masla. Najwiecej dalo wprowadzenie tych przepiorczych jajek, kurze strasznie go uczulaly - chyba nawet zoltka. Wszystko sie okaze, bo zrobili mu dzisiaj dosc szczegolowe badania. Podrzuce przepis na te buleczki, sa bardzo dobre i mozna je zamrozic - potem na chwile do piekarnika i mozna dac dziecku. Krem byl w "specjalnej cenie" (29,90) w aptece w Bonarce Krakow. Jutro chyba kupie druga butelke, bo jest bardzo skuteczny.
Biedna Oliwka, skad te wymioty?
Kochane, przerwa i potem doczytam dalej:-)