reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Mój jak ma tylko mokro to już wrzeszczy... Mały dzisiaj praktycznie na mnie wisi... bo je malusio (bo mało jest) i przysypia i tak w kółko co 10-15 minut przystawianie, mam nadzieję że w końcu się ruszy ta laktacja...

mój też dziś cały czas przy cycku, w nocy co godzinę się budził na jedzenie mam nadzieję że się najada

reklama
Dzień dobry!

Na początku chciałabym Wam Wszystkim podziękować serdecznie za pamięć i słowa otuchy!

Przepraszam od razu, że tak oszczędniej dzisiaj napiszę.
Zdecydowałam się jutro iść do szpitala, żeby jeszcze Chłopakom w domu posprzątać, pranie zrobić, spakować się i posiedzieć z Misiem. Jutro się stawiam już na oddział. Nie wiem czego się spodziewać do końca, bo na moje pytanie czy od razu będą wywoływać lekarz mi odpowiedział, że wszystko zależy od badań i lekarza przyjmującego mnie na oddział.
będę się starać do Was zaglądać i podczytywać na tyle na ile mi komórka pozwoli.

Ściskam Was gorąco i życzę jak najszybszych, najlżejszych i najradośniejszych porodów jakie możecie sobie tylko wyobrazić!!!

Rozapakowanym Mamom natomiast zdrówka dla nich i Pociech, przespanych nocy i dużo, dużo sił!!!

My dziś dzień urzędowy...załatwiłam prawie wszytsko, jutro tylko muszę złożyć papiery do przedszkola i pod koniec przyszłego tygodnia do zus-u złożyć podanie o macierzyński:-)
z chrobą niestety się nie udało bo Gabryś wieczorem zaczął się strasznie kiepsko czuć i no dup..blada wezwałam lekarza dod domu i czekmay na werdykt. U mnie prenelan działa średnio ale walczę dzielnie:-)

Dzień Dobry Kobietki! Życzę Wam i sobie wszystkiego dobrego, żebyśmy miały szybkie i w miarę bezbolesne porody, oraz zdrowe, rozkoszne dzieciaczki ...a i grzeczne. (ps. co niektórych obowiązuje już druga część zdania) :)

Banankowa trzymaj się powodzenia!

A teraz mam bolący problem, może któraś też tego doświadczyła. Na pipce zrobił mi się malutki bolący guzek, już kiedyś taki miałam, zaoobserwowałam, że to po goleniu. I fest boli, tak, że pół pipki mam opuchnięte, czy któraś może kiedyś miała tak? I może jakoś sobie cudownie poradziła? Teraz kiedy mi pipka potrzebna to mi jeszcze jakieś ałuciu wyskakuje... :(

No makuniu na to wygląda. Tylko czy jest jakiś sposób, żeby to szybciej zniknęło? Zawsze mi takie coś samo znikało, ale zalezy mi teraz na prędkości.:)

Racja cisza, za niedługo wszystkie będą już rozpakowane...a my tu zostaniemy..

Może spróbuj jakoś delikatnie zdezynfekować to miejsce? Ale zniknąć to chyba musi samo, ważne żeby nie dotykać i nie podrażniać np ciasną bielizną bo podziała odwrotnie...

Patula mi się przydarzyła taka sytuacja, to rzeczywiście zapalenie mieszka włosowego i do tego zrobił Ci się naciek. Mi gin przepisał na to Augmentin, ale oczywiście dałam temu szanse, żeby samo się zagoiło. Psikałam to Octeniseptem dezynfekująco i absolutnie nie dotykałam, po jakichś dwóch dobach obrzęk się zmniejszył i przestało boleć... psikałam dość często... powodzenia, pewnie też przejdzie

reklama
patula bidulko :/ ten guzek to pewnie pryszcz. Czasem się zdarzają i bolą ale schodzą po pewnym czasie. Niestety nie wiem jak sie tego pozbyć :/

a ja mam dziś o 21 wizytę u mojego gina jestem ciekawa co mi powie. Powiedziałam już mężowi że ma mnie "przedmuchać" :-D żebym urodziła wreszcie :D

Do góry