dobry dzien.
Moj Artur w dzien nie chce spac.robi sobie krotkie drzemki. jest pojedzony,pielucha sucha a marudzi,troszke krzyczy. na szczescie w nocy spi ladnie
wczoraj przed 20 zasnal i obudzil sie ok 3
teraz spi ale co chwile podglada
walka ze snem jest
alfa u mnie miala problem z baczkami i kupki nie mogl zrobic. pomogla nam herbatka koperkowo-rumiankowa na trawienie.
babcia miala wczoraj gosci i wszyscy w szoku ze on taki duzy,ze glowe juz trzyma mocno jak go biore do odbicia
mowie wam chlopak silny jak nie wiem co. na lozku mi sie na bok obraca
no fakt becikowe trzeba zalatwic,a chrzest koncem maja poczatkiem czerwca bedziemy robic.musimy isc do ksiedza ustalic wszystko.
Moj Artur w dzien nie chce spac.robi sobie krotkie drzemki. jest pojedzony,pielucha sucha a marudzi,troszke krzyczy. na szczescie w nocy spi ladnie
teraz spi ale co chwile podgladaalfa u mnie miala problem z baczkami i kupki nie mogl zrobic. pomogla nam herbatka koperkowo-rumiankowa na trawienie.
babcia miala wczoraj gosci i wszyscy w szoku ze on taki duzy,ze glowe juz trzyma mocno jak go biore do odbicia
mowie wam chlopak silny jak nie wiem co. na lozku mi sie na bok obracano fakt becikowe trzeba zalatwic,a chrzest koncem maja poczatkiem czerwca bedziemy robic.musimy isc do ksiedza ustalic wszystko.