Heya, ale dzisiaj piekny dzien. Moje Malenstwo zafundowalo mi wczoraj 6h snu :-) Kocham tego smarkacza
Jutro swieto wiec Mezulo ma wolne, pomoc sie przyda, szczegolnie rano, bo Maly zsiusiany tylko sie "skarzy", a ja mam radar na placz ustawiony
Kaniu slyszalam ze masc perlowa jest dobra, ale faktycznie zapytaj lekarza
Jutro swieto wiec Mezulo ma wolne, pomoc sie przyda, szczegolnie rano, bo Maly zsiusiany tylko sie "skarzy", a ja mam radar na placz ustawiony
Kaniu slyszalam ze masc perlowa jest dobra, ale faktycznie zapytaj lekarza

. Jakie jutro macie święto?
Dobrze, że miasto małe to zawsze mam blisko do kogoś znajomego i gnamy na sygnale. Nie powiem, bo karmienia nam się w miarę unormowały, ale zdarzają się kilkunastominutowe odchylenia od normy
Nie wiem ile waży żaba, ale widać że przybiera, zrobiła się pyza na buzi. Uwielbia leżeć na macie, także ten zakup to u nas strzał w dziesiątkę:-) Poza tym wszystko ok, synek mi pomaga przy siostrze i jest bardzo dumny, gdy przychodzę po niego do przedszkola, a dzieci zachwycają się małą. Jedyne co to u Wiki martwią mnie kupki bo robi średnio co 4 dni i często muszę jej pomóc, bo się męczy mimo że nie jest twarda tylko prawidłowa. Będę u pediatry to się o to zapytam. Pozdrawiam Was serdecznie, dobranoc:-)