Marcówka19
Zaciekawiona BB
Również czekam na infoJuż po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również czekam na infoJuż po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min
Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK [emoji106]Dostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
Brawo - czekamy zatem na wieściDostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
Tam masz opisane w mamaginekolog ten link co wyslalam, jak kosmowka jest po lewej to dziewczynka po prawej chłopiec, i tam komenty dziewczyn co im sie sprawdziło, mamie ginekolog tez sie sprawdziłoPierwsze słyszę napisz proszę więcej![]()
Super ja tez dojezdzam daleko do swojego ginaDostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
A myślałam,ze ty mialas wczesniej wizyte tak chyba napisane jest. Ja wolę ogolnie bez jedzenia nocleg, bo co chce to kupie czy zjem na mieście nie musze na czas zbierac sie z plazy sama decyduje kiedyBrawo - czekamy zatem na wieści
Ja jajko zniosę do tej 17.00...
Jutro jedziemy na wakacje więc staram się robić listę rzeczy do spakowania i listę zakupów (sniadania i kolacje mamy ale obiady wolimy sami). I jakoś tak średnio mogę się skupić...
A myślałam,ze ty mialas wczesniej wizyte tak chyba napisane jest. Ja wolę ogolnie bez jedzenia nocleg, bo co chce to kupie czy zjem na mieście nie musze na czas zbierac sie z plazy sama decyduje kiedy
Pomylilam cie z druga monika [emoji23]Dziś mam o 17
My jedziemy drugi raz w to samo miejsce i wiem że jedzenie jest pyszne! I to co zamawiamy na śniadanie to zostaje nam na kolację jeszczeTylko Młodej gotuję bo ona je zazwyczaj co innego niż dają
A obiady to u nas po prostu o rożnych porach sa i nie chcę być uwiązana godziną obiadu.