• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Masturbacja

• Starter tematu Starter tematu Annie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no ja też parę historii już słyszałam... panowie także miewają ciekawe pomysły :D np wkład od długopisu wcisnięty wiadomo gdzie albo kredka świecowa (sic!!)....

butelka w pochwie ?? od coca coli na przykład ?? tylko ciekawe czy od 0,2, 0,5 czy może 2litry dają tę niewysłowioną rozkosz ??

Agawa - a moze by trzeba jakiś środek na krety ?? czymś go podsypać, to załatwi mega orgaźmik i zwieje ??

reklama
No chyba, że odstąpiłabym jej grzybki halucynogenne na popas dla kreta - o których piszę w wątku "poradnik domowy"... choć z drugiej strony nie etycznym jest eksperymetowanie na zwierzętach...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
to najlepszy watek jaki przeczytalam dzis rano , odrazu poprawia humorek !!!!
usmialam sie strasznie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

oo.. dzieki Betti wkrada nam sie element masochistyczny! a ja mysle, ze dla kobiet przywiazanych do tradycji dobry bedzie staroswiecki budzik. one tez wpadaly w drgania podczas dzwonienia, a jeszcze te wystajace na zewnatrz kluczyki do nakrecania.. rozmarzyc sie mozna ::)

hahaha.gif

reklama
z pozoru niczym. ale mysle, ze to chodzi o efekt po ewentualnym peknieciu podczas wykorzystywania. te drobne ziarenka kaszy dostarczyc moga niezwyklych wrazen. moniolek, poza tym nie uwazasz, ze biala moze byc cokolwiek rasistowska?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry