No to widze w naszym watku sama waga ciężka Antos wazy 14,600 kg Duze ammay chłopaki;-)
Nineczko Kochana kuruj się, mnie tez dopadła choroba ale szybko się tego pozbyłam;-)
Pozdrawiam, jestem zapracowana, nie wyrabiam się robota a jeszcze dzisiaj rodzinki mężusia, niepsodzianke mu szykuje, będzie totr, swieczki, szmpan i znajomi zaproszeni na 18
Nineczko Kochana kuruj się, mnie tez dopadła choroba ale szybko się tego pozbyłam;-)
Pozdrawiam, jestem zapracowana, nie wyrabiam się robota a jeszcze dzisiaj rodzinki mężusia, niepsodzianke mu szykuje, będzie totr, swieczki, szmpan i znajomi zaproszeni na 18
Bliżej jej do dwulatki.
Za to malutka dziś znów była u lekarza. Całą noc nie spała a rozpalona była jak piecyk
Dostała nurofen i Pyrosal i inne świństwa ale nic nie pomagało. Rano miała już ponad 39 stopni. Pediatra przepisał jej antybiotyk (Amotax) i kazał czekać. Mamy trzy wyjścia - albo o trzech dniach wszystko zniknie jak ręką odjął albo będzie angina albo grypa jelitowa
Stawiam na wyjście pierwsze, bo po antybiotyku gorączka spadła i mała spokojnie sobie śpiocha. Tylko jeść bidulka nie chce... 
mazurskie dzieciaki to nie jakies chuderlaki...:-) Antoś już prawie dwulatek... Julka na bilansie miała 15 kg 

umieram z ciekawości...