• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam po przerwie ;-)

Martaja spóźnione ale najszczersze z serduszka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO DLA UKOCHANEGO JAKUBKA Z OKAZJI URODZINEK DUUUZOOOOO USCISKÓW I MOC USMIECHU NA TWARZY OD CIOCI MONI I NELUSZKI

Fotki sa przesliczne :-):-):-):-)

Kurcze postaram sie jutro rozpisac wiecej ide zawlec się do wyrka padammmmmm

KOLOROWYCH SNÓW DLA WSZYSTKICH

reklama
Kucia dziękuję za zyczonka w imieniu Jakubcia :*
Jejku jak tu cichutko...
My wyspani :) Jakub wstał o 7,20 :) A teraz już rozrabia mój mały skarb. Chodzi w rozpiętych bodach z misiem w rączce. Bajeczny widok :)
Pogoda zapowiada się ladnie więc pewnie sporo czasu spędzimy na dworze.
Buziaki!

Hej!

kucia fajnie ze sie odezwałaś:) Neluszka juz 7miesiecy skonczyła jej jak czas leci nie? :)
koniecznie napisz dzis co u was słychac!:tak:
martaja milego spacerowania!

Ja wczoraj wieczorem byłam z dziewczynami w clubie na drinkach:) balowałam do 1 w nocy hehe zadowolona jestem ogólnie. W weekend są u nas w iławie dni iławy wiec na pewno bedzie sie cos działo w parku i w amfiteatrze wiec z mezem zamierzamy wyjsc wieczorem:-)
U nas ogólnie wszystko ok! Filip zdrowy i wszedzie go pełno. Zrobił sie bardzo samodzielny wszystko chce robic sam nawet tyłek sobie sam podciera:-D

milego dnia! ;-)

Martaja , myslisz ze te zdjecia sa smieszne ?nozyczkami moze sie skaleczyc , tak samo mlotkiem , tytoniem z papierosa zatruc , a ten otwarty balkon nie wiesz ze moze wypasc z niego tak male dziecko? to nie jest smieszne tylko oburzające.Wiem kochasz swoje dziecko i nie chcesz nic zlego ,i zapewne napiszesz ze to tylko do zdjecia , ale to nie jest usprawiedliwienie .Zastanow sie kochana:)

Martaja , myslisz ze te zdjecia sa smieszne ?nozyczkami moze sie skaleczyc , tak samo mlotkiem , tytoniem z papierosa zatruc , a ten otwarty balkon nie wiesz ze moze wypasc z niego tak male dziecko? to nie jest smieszne tylko oburzające.Wiem kochasz swoje dziecko i nie chcesz nic zlego ,i zapewne napiszesz ze to tylko do zdjecia , ale to nie jest usprawiedliwienie .Zastanow sie kochana:)

Zastanów się co piszesz... Nożyczki...obok było 20 osob a maly wybierał przedmioty na roczek...Młotek-jak nie widzisz jest obok tata Jakuba... Papieros...dla nas było smieszne a Jakub mial go zabranego, bo jakoś nie karmię dziecka tytoniem... Otwarty balkon? Dziewczyno zastanów się przecież nie wypuszczę dziecka, żeby wylecialo! U nas balkon jest bezpieczny i zawsze ktoś z małym jest...
A ty trzymasz dziecko w szklanej kuli?? Jakoś nie mam ochoty na dyskusję z tobą tylko muszę powiedzieć, ze jesteś śmieszna... Hehehe

w szklanej kuli?
Ja nie chcialam cie krytykowac , tylko dac cos do zrozumienia( ze te przedmioty sa dla malego niebezpieczne ) bo o nieszczescie nie latwo :( ale skoro uwazasz ze napisalam to na zlosc tobie , to ok .Zreszta to co robisz to nie moja sprawa , chcialam tylko dobrze .Przepraszam jesli urazilam , moze zbyt pochopnie napisalam , ale az mnie zatrzeslo.

A ze mna zgadza sie wiele osob co do tych zdjec , juz kiedys wkleilas zdjecie syna 5 miesiecznego jak w chodziku chodzi( dziecko nawet dobrze nie siedzialo) .A papieros , no skoro dla ciebie to smieszne to baw sie dobrze:)

witam:)
My własnie wrócilismy ze spacerku, spotkałam sie moją koleżanką i jej 2letnią córeczką było bardzo sympatycznie! :)
teraz Filipek zasnął mam wiec chwile dla siebie i na to aby zrobic obiad:)
Zaraz mąż wróci z pracy wiec spedzimy popołudnie razem! :)

natila20 witaj! jestes tu nowa? :) miło że dołączyłaś. masz fajną córeczkę

Widzę że dyskusja tutaj była gruba...:baffled: nie bede sie wtrancała powiem tylko że na roczku mojego synka była tylko książeczka, różaniec, kieliszek i pieniążek papierowy. Nie było nic niebezpiecznego. Martaja miała i inne rzeczy i nie wątpie że Kuba był pod stałą baczną opieką.

pozdrawiam

Kinga 85 , witam :)
masz racje jestem nowa:) A z tym roczkiem to u mnie tez jest ksiazeczka , banknot i kieliszek:) ale nozyczki pierwszy raz sie spotkalam:(

Tez sie zgadzam ,ze Jakubek ma kochajacych rodzicow i byl pod baczna opieka :) Chcialam tylko przestrzec bo nigdy nie wiadomo co sie moze stac , bo tak male dziecko choc na chwile spuszczone z oka moze sobie krzywde zrobic:(I tylko o to mi chodzilo kiedy pisalam do Martaja:)

Natalio...a kieliszek to bezpieczny i śmieszny-u nas akurat go nie było... A jeżeli chodzi o moje dziecko...to siedziało zanim skończyło 5 miesięcy i to zdjęcie też było... Więc jak cos piszesz to uważniej!!!!!!
Kinga fajnie, że spacerek się udał ;) My też po spacerku...teraz drzemka i nad jeziorko

reklama
Kinga 85 , witam :)

Tez sie zgadzam ,ze Jakubek ma kochajacych rodzicow i byl pod baczna opieka :) Chcialam tylko przestrzec bo nigdy nie wiadomo co sie moze stac , bo tak male dziecko choc na chwile spuszczone z oka moze sobie krzywde zrobic:(I tylko o to mi chodzilo kiedy pisalam do Martaja:)
ja cie rozumiem!!! :tak:

skąd jestescie? co porabiacie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry