nineczka
Fanka BB :)
Kinga - nie pamiętam, czy pisałaś - gdzie teraz pracujesz? Pamiętam, że robiłaś jakiś kurs...
Obiad dawno zjedzony, zupa na dwa dni ugotowana, pranie wywieszone, kolacja właśnie "się robi" - mmmniam smażony kalafiorek na masełku w bułeczce tartej... Mniammm...
A zaraz po wykąpaniu i uśpieniu Hani padam na kanapę, seriale w tv, gazetka nie tknięta od tygodnia i relaks...
Aha - jeszcze prasowanie 
Hani lazą zębole, śliniak się z niej zrobił straszny i maruda. O byle co płacz. Posmarowałam dziąsła i może na wyrost dałam ibufen ale nie mogłam patrzeć jak się męczy, aż rączki całe w ślinie. Nie mogę tylko wybadać, które to zębole. Do jutra kobitki!
Obiad dawno zjedzony, zupa na dwa dni ugotowana, pranie wywieszone, kolacja właśnie "się robi" - mmmniam smażony kalafiorek na masełku w bułeczce tartej... Mniammm...
A zaraz po wykąpaniu i uśpieniu Hani padam na kanapę, seriale w tv, gazetka nie tknięta od tygodnia i relaks...
Aha - jeszcze prasowanie 
Hani lazą zębole, śliniak się z niej zrobił straszny i maruda. O byle co płacz. Posmarowałam dziąsła i może na wyrost dałam ibufen ale nie mogłam patrzeć jak się męczy, aż rączki całe w ślinie. Nie mogę tylko wybadać, które to zębole. Do jutra kobitki!

) zobaczymy co powie. Jeśli nic nie zauważy (a nóżka nie jest opuchnięta) to czeka nas wyjazd do ortopedy do Ełku. Za dobrze już było 
Super, że udało ci się znaleźć pracę, znaczy, że kurs działa 

Tam konsylium lekarskie stwierdziło, że nie wie co robić ale może położyć małą i dać antybiotyk
Nie zgodziłam się i poszłam do rodzinnego po skierowanie do ortopedy. Dostałam skierowanie ale do labolatorium na morfologię, badanie moczu, Crp I ASO czy jakoś tak. Wyniki w normie - żadnych zmian reumatycznych w krwi nie widać. No to dostałam skierowanie na rtg. Wyniki odbieram w poniedziałek. Na razie Hania dostała Nurofen 2x dziennie. Wizyta u ortopedy raczej nas nie ominie. Hania kuleje mniej ale się nie dziwię, po takiej dawce nurofenu. To tyle co u nas.
Jutro lecimy na pobranie krwi w celu sprawdzenia, czy paskudny kleszcz nic jej w "prezencie" nie zostawił. Na wynik poczekamy 2 tyg