Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami raz na miesiac odezwie się osoba trzecia... i tyle...
A jak mały wstanie, to może podjedziemy zamówić szafę do przedpokoju...bo strasznie mało miejsca w szafkach mamy
Ciekawe tylko ile będziemy czekać, ale pewnie przed nowym rokiem nie mam co liczyć 
A ja tak nie lubię zakupów na ostatnią chwilę. No ale z moim mężem inaczej się nie da. W czwartek lub piątek zostawimy Jakuba mojej mamie (specjalnie dla wnuka zostanie w domu) pojedziemy na zakupki
Ale impreza tort goscie beda dopiero 26go bo tak w tym roku przypadło od pn-sr do pracy a chrzestna Filipa nie moglaby przyjechać specjalnie na ten weekend do Iławy dlatego przlozylismy na 26. Bedą to ur Filipka i mojego męża:-)
na pewno bedzie zadowolony.
Najbardziej nie moge doczekać się obdarowywania prezentami w szczegolnosci naszego synka. Lubie patrzec jak on z taką radoscią zuca sie na te zabawki i je rozpakowywuje :-) cudny widok "bezcenne":-)

Ale zadzwoniliśmy do pana, który robił nam meble kuchenne...i po nowym roku przyjedzie i wszystko omówimy...trochę zaoszczędzimy
A co do mebli od zaraz u nas faktycznie nie ma zbytnio wyboru, niestety.

A ten nasz stolarz 1000 i gratis zrobi wieszak.