reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja też lubię wolne wieczory, chociaż narzekać nie mam na co, bo Jakub chodzi mi spać około 20 :)
No i teraz też śpi. Ja nastawiłam kolejne pranie podłogi pomyłam...czekam aż wyschnął.

reklama
Już odpowiadam - testy skórne robią niby od 3 lat, nie wiem czemu Hania miała pokarmowe teraz ale pani doktor powiedziała, że na alergeny wziewne od 3 roku życia robi.
Dodatkowo mamy teraz zrobić badanie kału na resztki pokarmowe i unikać tego, czego najwięcej tam znajdą.

Tacie nie chcą wstawiać rozrusznika tylko zrobić operację(bardzo niebezpieczną)na otwartym sercu. Chyba będziemy go przenosić do innego szpitala... Ech, mam już dość tych problemów...

Nineczko dziękuję ci za odpowiedź.
A za tatę trzymam kciuki dalej. Może zanim przeniesiecie go do innego szpitala najpierw poproście o opinię innego lekarza nawet z innego szpitala. Współczuję ci musi wam być ciężko...trzymaj się kochana.

heloł

wstałam dopiero co... głowa mnie napierdziela na maksa.
nie wiem co bede dzis robila jeszcze.. około 11 moze na spacer z Filipkiem pojdziemy.

milego dnia dziewczyny!
pozdrawiam

Witajcie!
Wstaję rano ktoś mnie głaska po ramieniu...Otwieram oczy a tam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Moje dziecko smaruje mnie sudokremem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Patrzę na Jakuba a ten całe włosy w kremie!!!!! Nie wiedziałam czy łyżką krem zbierać...zdecydowałam się na prysznic.....pięć razy głowę mu myłam...Efekt jest taki, ze chodzi z irokezem, bo włosy tak tłuste!

Pstryknęłam mu fotki...później może w kleje...No kurcze zmywać ten sudokrem z włosów tydzień czasu chyba będziemy...
My na spacer dopiero będziemy iść rano Jakub pod prysznicem siedział więc nie szliśmy.
A co do głowy...to chyba pogoda bo ja swoją też czuję.

reklama
:-) fajny ten samolocik.
A Jakub jeszcze śpi :happy: a ja się nudzę...
Jak wstanie obiadek i na spacerek.
Zachciało mi się jakiejś zapiekaneczki na kolację wiec zahaczymy o zakupy pewnie.

Mąż ma dzisiaj wolne...takie wolne, że go nie ma... Dobrze, że chociaż w nocy w domu będzie :tak:

Ooo Jakuba słyszę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry