reklama

Mazurskie mamy !!!

arta no to zakupy zrobione jak widze! :)
u nas tez juz dzis ostateczne zrobilismy, nawet sobie bluzke kupiłam:tak: a mężowi na urodziny kupilismy koszulę :blink: bosko wygląda.
Filipkowi też kupiłam super koszulę w 5.10.15 wystroję Go na świeta i urodzinki:-)

reklama
Kinga super, ze i u was zakupy udane. Ja chyba sobie jutro też kupię bluzkę taką jak siostrze, bo mi się strasznie podoba :)
Jak mi się podobają takie małe słodziaki w koszulach....ja JAkuba też wystroję :)

Jeśli chodzi o różnicę wiekową to nie planowałam taaak dużej:-( Jak misiek się urodziłam to jeszcze studiowałam, a później moje instykty macierzyńskie zostały zaspokojone i już nie chciałam drugiego bąbla :-( Miałam swoją ukochaną istotkę, ale gdzieś od dwoch lat moj szanowny M zaczął mnie molestować, a później wręcz dręczyć, że przydałoby się malemu rodzeństwo. Ja oczywiście bylam twarda i nie ugięta, bo już mialam odchowane dzieciątko, spełniona zawodowo a tu znowu pieluchy????:-( Ale później zacząłam analizować, ze jak nas zabraknie to misiek zostanie sam, a jak już zaczęłam oglądać się za wózkami, no to był sygnal, że chyba już czas. I to była moja druga najmądrzejsza decyzja w życiu. :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Atra jak najbardziej mogę być waszym doradcą w wychowaniu starszaków ale was będę się radzić w wychowaniu mojego maleństwa (ja kompletnie już nic nie pamięatm jesli chodzi o obcowanie z niemowlakami) :-):-):-)

Tosika to prawda, podobno im dziecko starsze,tym trudniej zdecydować się na kolejne. Ja mam nadzieję, że w przeciągu 1,5 roku będziemy już w stanie zdecydować się na drugą pociechę, bo nie chciałabym żeby była duża różnica wieku między dziećmi. Ale narazie piorytetem jest koniec studiów i obrona, a potem zmiana pracy...i do dzieła hehe
Kinga dobranoc.

Ja też zaraz uciekam...Ale udało mi się nowy nabytek do sieci podłączyć...a to sukces..bo ja taka niemota komputerowa jestem hehe

reklama
udało mi się nowy nabytek do sieci podłączyć...a to sukces..bo ja taka niemota komputerowa jestem hehe
gratulacje;-)

He Kinga masz racje...ja to nawet już zapominam jaki to malutki był Jakub :)
ja też zapomniałam te czasy :happy:

Witam się z rana.
Dziś poniedziałek, najgorszy dzień tygodnia jaki może być for me. cały dzień bede sama z synem. No ale wieczorek z mężem;-)
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry