reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie dziewczyny.
Ja cały czas mam jeszcze gości. Na szczęście wszyscy oprócz mnie i Jakuba śpią...
Kasiamaj super, że Kubuś zaczął maszerować! Gratuluję!!No i zaglądaj częściej;-)
Agnieszko witaj na forum! I życzymy Alankowi spełnienia tych małych i tych większych marzeń!
A do 23 stycznia już nie-daleko więc niedługo odwiedzisz kraj ;-)
Agnieszka, Tosika co do porodu...ja rodziam 10 minut he! A od pierwszych skurczy coś ponad 3 godziny, więc że tak powiem miło wspominam poród hehe

Ja wczoraj miałam dzień :baffled: Slwestrowi goście zostali, tzn męża brat z dziewczyną...no ale zwalili się na popołudniową kawkę teście, siostra męża z chłopakiem i jego wujostwo...myślałam, ze oszaleje he. No i widać kolejny rok imprezowy będzie :tak: No ale to jest to co j. lubia najbardziej hehe
Teraz uciekam...może za moment wkleję jakieś fotki :-)
Miłego dnia!

reklama
Piżamowa zabawa sylwestrowa Jakubka...z góralskim kapeluszem na główce :-)
1010167ie6.jpg

Noworoczny spacerek
0000080zu5.jpg

0000093mr7.jpg

Hej witam się z rana!

Kinga-wczoraj to chyba wszystkie już chyba poszły spać hehe :-)
Atra-bardzo ładne zdjęcia!widzę że u was zimno bardzo i jakiś mrozek jest?

U nas fakt jest zimno ale chyba nie tak bardzo jak w PL:tak:
Oj ja bardzo się cieszę że odwiedzę kraj,co prawda byłam w Pl w pazdzierniku 08 ale to było czyste szaleństwo i bieganina z załatwianiem reszty formalności do ślubu szok:szok: lecz teraz małego odstawiam do babci i będę miała czas w końcu na Polskie zakupy i odwiedziny:-)

Hej:)

My dziś do 10 z Filipkiem wciągaliśmy pępki:-)
zjedlismy śniadanko i teraz mamy w planie spacer bo jest ładnie.

arta
ty to sie masz z tymi gośćmi :-) milego dnia z rodzinką!
Zdjecia bardzo ładne:tak:

miłego dnia koleżanki!

Kinga-miłego spacerku:-)
Atra- współczuję tylu gości,ja też nie lubię jak w domu jest tłoczno.Ale to pewnie przez ten długi wolny czas i pózniej się skończy;-)

Ja właśnie wcinam śniadanko a potem biorę się za sprzątanie i pranie a potem obiad:dry:

Ufff już po gościach :tak: Właśnie wyszli... Mąż też już pojechał do pracy. I takim sposobem do 22 jestem sama. Jakubek niedawno wstał, tak więc pewnie normalnie około 20 zaśnie to wieczorkiem sobie odpocznę.
Agnieszko jest u nas mały mrozik i troszkę śniegu popruszyło... Jest bardzo przyjemnie i chyba niedługo wybiorę się na spacerek, tym bardziej, ze dzisiaj kosmetyki mam do odbioru :-)

a my już po spacerze:) bardzo przyjemnie było.. w drodze powrotnej zaszliśmy do mojej mamy na herbatkę i ciacho :-)
a teraz musze przygotować obiad bo mąż niedługo wraca.
no i trochę oprzątnę..

miłego popołudnia dziewczyny!

My też już po spacerku... Ale przyjemna pogoda:tak:I już ciemnawo więc JAkubek pooglądał światełka hehe
Jakubek właśnie wciąga jabłuszko więc ja miałam czas na obejrzenie kosmetyków i wejście na bb :-)
Oj dziewczyny jak macie fajnie. Mężowie pewnei już obok was, a ja czekam do 22 :angry:najgorsze jest to, że jutro ma nockę więc weekend spokojny będzie.

reklama
Witam moje kochane koleżanki:-):-):-):-)
A ja dopiero teraz jestem na bb, bo miałam b.zabiegany dzień: najpierw wstaliśmy 11.10:-p, później śniadanko, spacerek (a jesteśmy nadal u moich rodziców) wiec później Tonia została z mamą a ja z M na zakupki (oczywiscie nic sobie nie kupiłam, oprócz wkaldek laktacyjnych;-) a ze zaczęły się przeceny to myślałam, ze dzieciaczkom cos znajdę, ale nic nie było, oprócz tego w olsztynie większe są przeceny!! Mała teraz śpi a M pojechał za moim tatą na polowanie i wzieli ze sobą Kornelka(ciekawe jak szybko wrócą:-p bo wiecie jak to jest z dzieciakami;-)) Tak mi teraz dobrze, bo mamcia prawie pod nos podstawia nam jedzonko (a, ze ona uwielbia gotować, to ja tam się nie sprzeciwiam:happy::happy::happy:) siedzę tutaj i się byczę:-D
Atra co do porodu to ja Kornelka rodziłam 1,5h (normalnie praiwe w biegu wypadł) więc byłam pewna, że z małą będzie tak samo a tu klops, ale jak się spotkamy na kawusi to opowiem więcej:-) A ty koleżanko to taka fajna kruszynka przy mężu jesteś;-) a Kubusio to się przystojniaczek robi. Normalnie jak nam dzieci podrosną to trza będzie ich pilnowac:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry