reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie w Nowym Roku!!!!
my już dawno na nogach,nasz Kubuś to jakiś chyba imprezowy chłopak będzie-wczoraj doczekał 0:00 !!!! potem zasnął na dwie godzinki i znów się obudził :tak:
nie wiem chyba chciał się jeszcze pobawić:-D:-D:-D
no i wiadomość expresowa-wczoraj Kubuś ruszył sam w drogę!!!!
i....już chodzi!!!! :tak::tak::-):-)
pozdrawiamy wszystkich;-)
sylwekgr7.jpg

reklama
Witam wszystkie mamy w Nowym Roku!
Jestem grudniową mamą 07.i mam synka Alana który właśnie dziś kończy 2 latka:-)Udzielałąm się na forum gruniowych mam mimo iż mój synek urodził się 1go stycznia-dziewczyny mnie tam przyjeły i fajnie bylo.Lecz koleżanka poleciła mi wasze forum więc chciałam się przywitać i zapytać czy mogłabym do was dołączyć?Co prawda nie mieszkam w Polsce bo obecnie mieszkany w Anglii z synkiem i mężem ale pochodze z Warmii i Mazur a dokładnie z Iławy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę:-)

witaj Agnieszko!!;-)
Sto Lat dla Alanka :happy:
Fajnie że sie odezwałaś.

kasiamaj super zdjecia:) fajnie że Kubuś już chodzi! :)

miłego wieczorku dziewczyny
wracam do mojej familii

Brawo dla Kubusia!!
Agnieszka witaj na naszym forum!!Napewno nie będziesz się tu nudzić;-)
Atra i Kinga zazdroszczę Wam szampańskiej imprezy:-) U nas jak to z rodzicami, spokojniutko. Mała tylko wstała o 21szej i buszowała do 0.30 (tez chciała przywitać Nowy Rok) no ale tak mamusię "wymęczyła", że razem z nią kimnęłam. Nie ma bata za rok idziemy na bal, miśka już będzie duża, czyli z babciami zostanie:tak:
A dzisiaj mam totalnego leniuszka...oprócz tego mama wszystko podtyka pod nos, czyli luzik:-p

A tak na marginesie to ty Agnieszka miałaś niezapomniany sylwester dwa lata temu;-). Twój szkrab niezłą datę urodzenia wybrał:-):-):-):-):-):-)
Zdrówka dla Alana!!

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:-)Ja też się cieszę że będę mogła tu z wami być-buziaki dla was:-)
Dziękuję również za życzenia w imieniu Alana:-)

tosika-a wiesz powiem Ci że dwa lata temu byłam na sylwetrze i zero obiaw porodu,normalnie wrówciłam do domu około 4 nad ranem i poszłam spać lecz około 6 miałam już skurcze ale męczyłam się niestety cały dzień bo Alan urodził się o 22.25:tak:

Boże jak ja tęsknie za Polską ale już nie długo odwiedzę kraj bo 23 stycznia lecimy na 2 tygodnie,już nie mogę się doczekać:-)

Miłego wieczorku życzę:-)

No to maluszek Agnieszka dał ci w kość zanim pojawił się na swiecie:no: moją Antosię też długo rodziłam (na końcu miałam cesarkę) ale mała chciała wyjsć od razu tylko mój organizm się buntował :crazy: było minęło....
To super, ze przyjeżdżasz.....ja ogólnie podziwiam Was, ponieważ ja na studiach jeździłam na dwa - trzy m-ce szkolić język i oczywiście zarabiać pierwsze pieniądze:-p i przyznam, że chyba nie dałabym rady zamieszkać tak daleko od bliskich.....ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:tak:

jaka ja wymemłana jestem.... mogłabym cały dzień leżeć w łóżku i co chwila sobie przysypiać hehe :sorry2: w południe dobie strzeliłam 2h drzemki :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry