reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
choć nie będę ukrywać ale myślę o odstawieniu tabletek,nie chce już ich chyba brać i się faszerować tymi hormonami.Mam jeszcze 2 opakowania a potem chyba już odstawię bo w planach jest też dzidzia więc same rozumiecie ;-)

ja już męża mam w domu:blink: troche opierdzieliłam go bo był dłużej niż miał pozwolone;-)
kasiore zarobił i dał mi wiec wybieram się na zakupy:-)

kasia ja jestem ale z doskoku kochana moja
i co tam u was?

was już nie ma wiec ide na film
ściągnęliśmy sobie z mężem "dzien w którym zatrzymała sie ziemia" z Keanu Reeves:happy: w kinach był niedawno.

milego wieczorku!

aga zapytaj Marcina niech Ci powie jaką Michał dał mu receptę na to aby wasze dziecko wołało na nocnik itd:-D:tak: jak mi powiedział to myślałam że sie posikam.
ajj faceci.... :-p

witam z rana
Kinga mój mężulek właśnie przed chwilką wstał hehe i też mi opowiedział co i jak i wspomniał o nauce sikania i kupach heheh i przyznam że Twój M ma w rację bo faktycznie tych obsran.....gaci heheh się nie uniknie :-D:-D:-D
My szykujemy się do śniadanka a potem ruszam na zakupy a na około 12.30 idziemy do moich rodziców na obiadek - świeże rybki prosto z patelni ehhh co za smaczek ;-)
a jak mija dzionek?

reklama
Hej dziewczynki z rana

my już właśnie po śniadanku.Kuba chodzi z latarką i pokazuje mi źe umie zaświecić.myślałam że padnę dziś za śmiechu jak prostowałam włosy mały złapał za suszarkę i jeżdził sobie po głowie.:tak::happy::-D
szukam w inter.przepisów dla alergików-znów coś kubciowi wyskoczyło przy oczkach takie suche plamy....????? kit wie co to????

Kinga-narobiłaś mi smaka tym kurczakiem:tak:
Aga-litości nie macie następna na rybki idzie....:tak:
a ja dziś mielone robie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry